Kommer Elverums første poengtap i dag? – ØIF Arendal

Kommer Elverums første poengtap i dag?

I høstens oppgjør mellom ØIF Arendal og Elverum ble det jevnt og tett. Hvordan blir det i dag?

Richard Lindstrøm og ØIF Arendal møter Elverum klokken 16:00 i Sparebanken Sør Amfi idag lørdag.

Dagens match mot den suverene serielederen blir ikke bare et oppgjør mellom to av norsk håndballs største rivaler det siste tiåret. Det blir også det første oppgjøret med Josip Vidovic i hvit drakt i Sparebanken Sør Amfi. Det blir en kamp i kampen. Selv om det smiles og er høflig stemning før kampen, legges det meste til siden når kampen blåses i gang.

For det er liten tvil om at det er Norges beste lag som gjester Sparebanken Sør Amfi i dag. Høstens 34-32 tap i Terningen Arena ga et signal om at ingenting er umulig. For selv om Elverum har levert en endeløs rekke med seire i Rema 1000-ligaen vil seiersrekka før eller siden ta slutt.

Hvorfor skal ikke det bli i dagens kamp? For toppnivået André Jørgensen Hofstøl og Luka Panzas gutter har levert har vært solid. Samtidig har bunnivået vært lavere enn vi alle er vant med å oppleve fra tribuneplass. Luka Panza var tydelig på nettopp dette i en artikkel på oifarendal.no. Er det noe gutta har vært nøye de siste ukene, så har det vært fokus på både detaljer og systemer de siste uka.

For selv om seriemesterskapet er avgjort, er det teoretisk mulig å sikre en bronsemedalje på målstreken. Da skal riktignok det bli seks poeng og resten av resultatene skal gå vår vei, men da må det bli to poeng mot Elverum! For seriemesteren vil tape før eller siden.

Blir det i dag?

PS: Dagens forkamp har avkast klokken 14:00. Der spiller Trauma G13 mot Randesund. Trauma-guttene trenes av den tidligere ØIF Arendal-kjempen Harald Johnsen.