PAULSEN:- Dette var en viktig beskjed til oss selv – ØIF Arendal

PAULSEN:- Dette var en viktig beskjed til oss selv

Klubbveteran Sondre Paulsen leverte en superomgang mot serieleder mot Elverum. Han mener kampen var ekstremt viktig med tanke på resten av sesongen.

Sondre Paulsen leverte en superomgang mot Elverum.

– Førsteomgangen gir oss tro på det vi driver med. Vi har snakket mye om toppnivået vårt i forberedelsene. Når vi treffer, så treffer vi veldig bra. I første omgang fløt det godt. I andreomgang klarte vi ikke å holde opp forsvaret og ble løpende for mye på tvers fremover, oppsummerer Sondre Paulsen 30-25 tapet mot Elverum i Sparebanken Sør Amfi.

Batalje
ØIF Arendal leverte solid forsvarsspil i første omgang, som også presset Elverum til å gjøre mange feil. I andre omgang ble det motsatt. Kampen totalt sett bar preg av høy temperartur, en rekke omdiskuterte dommeravgjørelser og mange stopp i spillet.
– Det var deilig med en skikkelig batalje igjen. Det var godt for å publikum også, tror Paulsen.
Selv om det tidvis var høy temperatur mellom de to største toppklubbene i Sparebanken Sør Amfi i dagens oppgjør, trekker Paulsen frem hverken dommere eller en andreomgang som må tas lærdom av.
– Elverum straffer oss godt i andreomgangen og vi klarer ikke å mobilsere. Vi er rett og slett ikke like effektive i andre omgang. Samtidig ga denne kampen god tro på at resten av sesongen. Vi var rett og slett gode i førsteomgang og det skal vi ta med oss videre inn mot Haslum, Kristiansand, cupfinalen og sluttspillet, fastslår han.

Hadde bestemt seg
Paulsen, som var tilbake på banen etter et leit håndbrudd han pådro seg etter bortekampen mot Nærbø, satt inn alle sine fem mål i førsteomgangen. Omgangen var hans beste så langt denne sesongen.
– Den omgangen skulle jeg bare ha, fastslår Paulsen som sier han i utgangspunktet skulle overlate høyrebacken til kollega Richard Lindstrøm etter hvilen.
Etter ti minutter kom Paulsen innpå igjen.
– Vi merker at vi mangler Magnus (red.anm: Søndenå). Derfor har vi mer å gå. Mario må også stå begge veier og må gjøre mye. Denne kampen var en viktig beskjed til oss selv, publikum og resten av sesongen. Vi har toppnivået inne, men vi må holde nivået i to hele omganger, avslutter Sondre Paulsen.

PS: ØIF Arendal møter Haslum søndag klokken 17:00. Alle barn under 18 år kommer gratis inn. Barne- og ungdomsbillettene er sponset av Gard. Billetter hentes i ØIF-appen eller her på nettsiden.