VIDOVIC: – Glad det ikke ble piping – ØIF Arendal

VIDOVIC: – Glad det ikke ble piping

Josip Vidovic var en fornøyd herremann etter seieren mot gamle lagkamerater lørdag ettermiddag. Han er glad det ikke ble piping.

Josip Vidovic var tilbake i Sparebanken Sør Amfi, som Elverum-spiller. Her ser han kompisen Sondre Paulsen score.

– Det ble hyggeligere uten piping, men jeg kunne uansett ikke ha gjort noe som helst om det hadde blitt pipekonsert, sier Josip Vidovic til oifarendal.no like etter kampslutt.

Vant med fem
Vidovic spilte deler av kampen, men scoret bare ett mål på den gamle hjemmebanen mot ØIF Arendal. Elverum lå under 15-13 til pause, men snudde kampen til sin fordel etter hvilen og vant til slutt 30-25. Dermed er elverumsingene fortsatt ubeseiret i Rema 1000-ligaen denne sesongen.
Onsdag venter stjernegalleriet Paris SG på hjemmebane, dog uten Paris’ største stjerne – sett med nordiske øyne, Mikkel Hansen. Dansken, som i utgangspunktet skal spille for Aalborg neste sesong og også gjeste Arendal og Skarpnes Invitational i august, er som kjent ut resten av sesongen etter å ha fått blodpropp etter operasjon. Kampen mot Paris er den første av to 1/8-delsfinaler i Champions League. Vinneren sammenlagt går videre til kvartfinale i den gjeveste, europeiske klubbturneringen.

– Alle kamper i Champions League er tøffe. Vi håper det blir en jevn kamp som vi vinner. Det er mulighet for å ta poeng, noe vi har bevist i Europa gjennom sesongen. Vi må ta på oss alt av krigsutstyr, slik Børge (red.anm: Lund) sa her om dagen, mener den tidligere ØIF-spilleren som traff mange gamle kjente i Sparebanken Sør Amfi i kveld.
– Veldig fint, men også litt rart å være tilbake i en annen drakt. Men, slik er det, sier han.


Cupfinalen
Lørdagens match mellom ØIF Arendal og Elverum var også generalprøve til cupfinalen som spilles lagene mellom 14.mai i Nye Jordal Amfi i Oslo.
– Denne seieren betyr mye. Historien disse to klubbene har betyr mye for mange. Derfor er det viktig for oss å vinne mot ØIF Arendal. Det ble bra temperatur utpå der i perioder, smiler han og sikter til en rekke tøffe taklinger og kontroversielle dommeravgjørelser kampen gjennom.

ØIF Arendals trener Luka Panza – og Vidovic’ landsmann – var lite fornøyd med flere av avgjørelsene tatt av de sortkledde. Han fikk sågar gult kort for protestene, det samme gjorde Elverums Børge Lund i oppgjøret.
– Seieen betyr mye for oss og det betyr mye for dem, avslutter Vidovic og peker opp mot tribunen der Elverums supportergruppe Taigaen sto i oppgjøret.