LUND: – Vi beholder roen – ØIF Arendal

LUND: – Vi beholder roen

Elverum-trener Børge Lund var fornøyd med å hente med hjem to poeng mot erkerivalene i Sparebanken Sør Amfi i dag.

Børge Lund er fornnøyd med at Elverum-spillerne beholdt roen og snudde kampen mot ØIF Arendal i dag. Her i samtale med Tobias Grøndahl.

– Arendal er gode i første omgang, men vi beholder roen og tror på oss selv selv om det butter litt i første omgang. Først og fremst hever vi oss defensivt. Jeg er selvsagt fornøyd med at vi tar med oss hjem to poeng, sier en fornøyd Børge Lund til oifarendal.no.

Cupfinalen
14. mai møtes ØIF Arendal og Elverum i cupfinalen. Stjernegalleriet Paris SG er neste utfordring for elverumsingene 1/8-delsfinalen i Champions League kommende uke.
– For oss står det mange viktige kamper mellom denne og cupfinalen, men vi må nullstille oss mellom hver kamp. Denne seieren betyr likevel noe inn mot cupfinalen. Vi tar med oss erfaringene fra denne kampen inn mot cupfinalen. Vi skal være klar, avslutter Børge Lund.