BØRSEN: – Han var nesten prikkfri – ØIF Arendal

BØRSEN: – Han var nesten prikkfri

Selv om Jørg William Fiala Gjermundnes satt inn ni mål mot Elverum, ble Sondre Paulsen funnet verdig full pott i dagens spillerbørs.

Sondre Paulsen.

En praktomgang var ikke nok for ØIF Arendal da serieleder og serievinner Elverum gjestet Sør Amfi lørdag. Elverum vant 30-25 etter at ØIF Arendal ledet 15-13 til pause. Men hvem var best på spillerbørsen for ØIF Arendal? William Fiala Gjermundnes ble kåret til ØIFs beste av en jury i hallen, men ØIFs egen jury er ikke enig.

Riktignok scoret Gjermundnes 9 mål og ble med det toppscorer for hjemmelaget, men det ble en del bomskudd og tekniske feil for den blide kristiansanderen i kampen mot Elverum. ØIFs selvutnevnte jury gir bestemannsprisen til Sondre Paulsen. Paulsen spiller til tross for brudd i hånden, men det så ikke ut til å hemme veteranen nevneverdig.

I første omgang var Sondre nesten prikkfri, og flyveren han serverte Sander Løvlie Simonsen, var så absolutt kampens høydepunkt. 5 poeng til går altså til Sondre.

William Fiala Gjermundnes får tre poeng på spillerbørsen i sterk konkurranse med Sander Simonsen. Sander noterte seg for fire mål og sto også svært bra i forsvar.

Siste poenget går til lagets kaptein, Kristian Rammel.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av Ingrid Sunde, David Rui, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.