PANZA: – Nei, planen var å hvile ham utover i matchen – ØIF Arendal

PANZA: – Nei, planen var å hvile ham utover i matchen

Det var menge som lurte på hvorfor Sondre Paulsen ble benket i starten av gårsdagens andreomgang mot Elverum.

ØIF-trener Luka Panza og hovedtrener André Jørgensen Hofstøl måtte matche Sondre Paulsen forsiktig utover i kampen. Det var avtalt på forhånd.

– Vi hadde en plan om å hvile ham, slik at vi ikke skulle gå for raskt frem etter bruddet i hånda, forklarer ØIF-trener Luka Panza.

Superomgang
For utenforstående så det kanskje litt merkelig ut av superveteranen, som spilte sin beste omgang i ØIF-drakta denne sesongen, startet andreomgangen på benken.
– Planen var som sagt å la han hvile i andre omgang. Deretter var planen å bruke ham i andre del av andreomgangen. Verre er det ikke, forklarer Panza.
For kampplanen ble fulgt, det samme gjorde det Panza konsekvent omtaler som «konseptet» i første omgang mot Elverum i kveld.
– Vi var aggressive bakover og kjemper bra. Energinivået var bra i første omgang. Forskjellen mellom omgangene var endringen i energinivået på banen. Førsteomgangen gir tro på at at det vi holder på med gir utvikling, men en håndballkamp varer i 60 minutter og ikke i 30 minutter. Da vinner man ikke mot et så godt lag som Elverum, fastslår Panza overfor oifarendal.no.

Cupfinalen
Dagens prestisjeoppgjør mot seriemesteren fra Østerdalen var også en generalprøve før cupfinalen lagene mellom 14.mai. Panza er tydelig på at dagens kamp og prestasjon gir fornyet håp om å sikre ØIF Arendals andre cupgull i historien.
– Det er mange kamper mellom denne kampen og cupfinalen i mai. Vi skal spille håndball resten av sesongen vi, men særlig førsteomgangen var bra. Vi går hardt ut og styrer omgangen. Det er vi er fornøyd med og det skal vi ta med oss videre, fortsetter Panza.

PS: ØIF Arendal spiller ny kamp i Rema 1000-ligaen neste søndag. Da venter Haslum i Sparebanken Sør Amfi. Billetter til oppgjøret kjøpes i ØIF-appen eller her på nettsiden.