BILDEGALLERI: Andreas (13) scoret syv i forkampen – ØIF Arendal

BILDEGALLERI: Andreas (13) scoret syv i forkampen

Trauma G13 holdt lenge følge med Randesund i gårsdagens forkamp i Sparebanken Sør Amfi. Syv scoringer av Andreas Njåstad Bråten til tross, ble det tap mot Jørg William Fiala Gjermundnes’ moderklubb.

Bak fra venstre: Anette Hem Johnsen (trener), Lars Dose (støttespiller), Tobias Balaam Halvorsen, Nikolai Hem Johnsen (spilte ikke), Finn Fabres, Benjamin E. Stiansen (spilte ikke), Olav Nikolaisen (spilte ikke), Jonas Hervik, Tomas D. Torjussen, Matija Calic, Marius Sørensen Christensen (spilte ikke), Harald Johnsen (trener). Foran fra venstre sitter Haakon Saxlund Gundersen, Nichlas Knudsen Løvås, Adrian Kjølner, Thor Øyvind Ellefsen Lie, Andreas Njåstad Bråten og Thedor Zaar. Foran ligger Jonatan Gullhav.

Foran 150 tilskuere, to timer før prestisjeoppgjøret mellom ØIF Arendal og Elverum, hadde Trauma G13 planer om å vippe Randesund av pinnen i en festrigget Sparebanken Sør Amfi lørdag. Forkampen ble jevn og spennende lenge.

For det var liten tvil om at blåtrøyene hadde lagt en god plan. Særlig Andreas Njåstad Bråten bemerket seg med syv scoringer. Til pause sto det 11-11 mot et godt Randesund-lag. Etter hvilen fulgte hverandre tett, frem til gjestene fra Randesund takket for seg og dro fra og vant 23-15.

Trauma-guttene ligger fortsatt på tredjeplass i G13-serien, men etter lørdagens tap blir det spennende om øyguttene klarer å holde både AK28, Randesund 1 og 2 samt Farsund bak seg når seriespillet gjøres opp.

Trauma trenes for øvrig av den tidligere ØIF Arendal-kjempen, landslagsspilleren og proffspilleren Harald Johnsen og hans kone Annette Hem Johnsen.

Trauma-guttene har en tropp som teller imponerende tjue spillere. Guttene rullerer på å spille kamper. Traumas lag mot Randesund bestod av følgende spillere, med mål i parentes: Adrian Kjølner, Thor Øyvind Ellefsen Lie (1), Tobias Balaam Halvorsen, Finn Fabres (1), Andreas Njåstad Bråten (7), Jonas Hervik, Matija Calic, Haakon Saxlund Gundersen (1), Nichlas Knudsen Løvås (2), Jonatan Gullhav (2), Tomas Dale Torjussen (1) og Theodor Zaar.

Randesunds toppscorer ble Jens O. A. Ravnaas. Han satt inn ni av grønntrøyenes mål.

ØIF Arendal takker begge lagene for innsatsen, som var en perfekt oppladning til gårsdagens prestisjeoppgjør mot Elverum. Neste søndag venter for øvrig Haslum i Sparebanken Sør Amfi.