Øyestads unggutter vant knepent i Sande – ØIF Arendal

Øyestads unggutter vant knepent i Sande

Øyestads ungutter snudde kampen etter pause og tok en viktig seier borte mot HK-72 Sande søndag kveld.

Sebastian L. Simonsen og Øyestads 2.divisjonsherrer vant 32-30 borte mot HK- 72 Sande i kveld.

Henrik Øygarden & co kom best i gang i Sandehallen i Vestfold og ledet 3-1 etter fem minutters spill. Deretter tok vertene over initiativet og ledet på det meste 15-10 minutter før pause. Vertene gikk til pause med 15-12 etter at veteran Simen Aanjesen og Marius Trøan Nilsen reduserte to ganger før hvilen.
Etter hvilen snudde Øyestad-guttene kampen på fem effektive minutter etter socringer av nevnte Aanjesen (2), Øygarden, Nilsen og kantspiller Sebastian L. Simonsen. Den ledelsen holdt Øyestad ut kampen og vant til slutt 32-30.

Seieren gjør at Kjetil Øygardens gutter befestet 6.plassen i 2.divisjon. Øyestad har sanket 14 poeng på 13 kamper. ROS leder 2.divisjonsavdelingen med 21 poeng, dog med en kamp mer spilt enn Vålerenga som har samme antall poeng.

Henrik Øygarden (8) og Simen Aanjesen (7) ble mestscorende for Øyestad i kveldens kamp.