«Sorry, Truls Erik Grøtta!» – ØIF Arendal

«Sorry, Truls Erik Grøtta!»

Forrige oppgjør mot dagens motstander tenker vi ikke på! Det er ny kamp og nye muligheter, de mulighetene skal vi gripe! Det skriver Svermen-supportere Ingrid og Kari Sunde i dagens supporterblogg.

Haldens Truls Erik Grøtta (til venstre med ballen) fikk tyn av Ingrid og Kari Sunde i forkant av bortekampen mot Halden i vinter. Grøtta svarte med å lede laget sitt til storseier. Det skal ikke skje idag, fastslår supporterduoen.

Halden kommer proppfulle av selvtillit etter å ha knust Runar Sandefjord i Remmenhallen forrige søndag. En kamp som minnet veldig om vår kamp, med lite redninger og mange kontringsmål imot.
ØIF på sin side, fikk juling av Nærbø sist onsdag. Sunde Sr. fikk en utfordring av sjefen Holmestrand, som gikk ut på at hun skulle bade på vei hjem dersom vi vant med ett visst antall mål.
Magnus Søndenå fikk nyss i dette og skulle ta det med til garderoben for motivasjon. Det funket dårlig. Kari lover høyt og hellig at det ikke blir snakk om noe bading etter kamp, kun jubel og hyllest;)

Toppscorer for Halden er høyrekanten Morten Linder. Han har puttet hele 111 mål så langt i sesongen. Joshua Grace og Truls Grøtta, begge bakspillere, følger på med henholdsvis 88 og 76 mål. Sistnevnte skylder vi en unnskyldning. I bloggen før bortekampen spøkte vi med håret hans, og vi følte karmaen bet oss bak da han ble toppscorer og kåret til banens beste. Unnskyld Grøtta, du herjet med oss! Nå skal vi gjøre alt for at det ikke skjer igjen!

Halden har kjempet seg til 17 poeng så langt i sesongen, de fleste av disse har kommet på hjemmebane. Det er tydelig at de trives best i bunkersen, forstå det den som kan. Kun 2 poeng har de kapret på bortebane, uavgjort mot Bergen og uavgjort mot Runar Sandefjord. Den statistikken taler i vår favør, men vi vet at Halden jager sin første seier på bortebane! 

Publikumstallet har vært litt skuffende etter gjenåpningen. Forståelig nok. Det vil nok ta litt tid å få folk tilbake til hallen. Vi har en skikkelig go-følelse foran kampen mot Halden, ryktet sier at det har blitt solgt mange billetter på nett. Dersom det stemmer ligger alt til rette for en festkveld i Norges fineste arena. Kanskje vi til og med kan få trauste sørlendinger til å slippe seg løs? Det hadde vært magisk! Et entusiastisk hjemmepublikum som forstyrrer Halden når de er i angrep og løfter våre frem når de er i angrep – vår påvirkning kan bety forskjellen! 

Hvor vil vi at folk skal være klokken 17? I Sparebanken Sør Amfi! Hva vil vi at folk skal ha på seg? Noe rødt og svart! Hva vil vi at alle i hallen skal gjøre? Gå «bananas!! God kamp!

Supporterhilsen fra Ingrid og Kari Sunde, Svermen