– Vi skal gjøre bunkersen til vår egen – ØIF Arendal

– Vi skal gjøre bunkersen til vår egen

Svermen er klare for en liten tur innom Sverige før bussen vender nesen mot «bunkersen». Her er helgens supporterblogg!

Svermen reiser mannssterke til Halden i dag.

Vi er klare for enda en håndball-søndag. Turen går til Halden og avreise fra Arendal er 06.45.
Vi har i lang tid hatt tradisjon for å ta turen med Color Line over til Sverige. Buffét med god mat og drikke, skravling og latter og noen timer på Nordbysenteret før kamp gjør denne turen til en av våre favoritter.
Denne søndagen blir ikke noe annerledes. Vi har tilbrakt helgen i Sandefjord og møter en tilnærmet full buss ved ferjekaia. 

Halden har vist seg å være et vanskelig lag å møte, spesielt i Remmenhallen. Sist onsdag spilte de uavgjort mot Runar Sandefjord i Runarhallen. På hjemmebane har vunnet mot blant annet Drammen, Nærbø og Kolstad. Vi satt ringside da Halden spilte uavgjort mot Runar Sandefjord. En spiller som gjorde seg bemerket var bakspiller/playmaker Truls Erik Grøtta. Han scoret seks mål og leverte åtte assist mot Runar. Han herjet til tider på banen, med unntak av da han lå nede – eller stelte håret, det skjedde ganske mange ganger!

Remmenhallen er en kald hall med dunkel belysning. Det er den dårligste hallen i ligaen og den er ikke godkjent for elitespill, men Halden har fått dispensasjon for å spille der år etter år.
I forkant av sesongen 2017/18 fikk Halden dispensasjon til å spille i Remmenhallen for en sesong. For å få dispensasjon til å spille der lenger måtte det ligge klart en godtakende reguleringsplan og byggeplan for ny idrettshall innen ett år. Det siste fra Halden er at det skal stå klar en ny hall i løpet av 2023. Om dette skjer blir spennende å følge med på, men i denne omgang er det altså «bunkersen» (som de i Halden kaller den) vi skal besøke. 

Vi skal tromme, vi skal tute, vi skal rope, vi skal heie!
Halden har et publikumssnitt på 120 tilskuere på sine hjemmekamper. I kveld kan de plusse på 45 tilskuere! Remmenhallen skal gjøres om til hjemmebane og vi skal gjøre alt vi kan for at vi reiser hjem til Arendal med to nye poeng.

God kamp!

Supporterhilsen fra Kari og Ingrid Sunde