RAMMEL: – Årets Halden-utgave er den beste på flere år – ØIF Arendal
Kristian Rammel i ØIF drakt sesongen 2021/2022

RAMMEL: – Årets Halden-utgave er den beste på flere år

ØIF Arendal kan bli det første laget som tar poeng i Remmenhallen denne sesongen.

Kaptein Kristian Rammel skryter av Halden før morgendagens seriekamp i Remmenhallen.

– Jeg synes Halden var gode mot oss her hjemme i cupen. De har vunnet alt på hjemmebane, så dette blir en krevende utfordring for oss, mener kaptein Kristian Rammel før søndagens oppgjør i grensebyen.

Skjerpet
For ØIF Arendal møter et Halden-lag proppfulle av selvtillitt. Jan Thomas Lauritsen har nok engang sydd sammen nesten ny tropp foran sesongen. Drammen, Bækkelaget, Fjellhammer, Kolstad og Nærbø er i tur orden sendt hjem fra Remmenhallen uten poeng. Onsdag hentet brøt hvittrøyene ett poeng borte mot Runar Sandefjord og har inntatt 5.plassen i Rema 1000-ligaen med sine 12 poeng.
– Halden mønstrer sitt beste lag på flere sesonger. De har kloke spillere som spiller en smart håndball. De spiller lange angrep, noe som gjør mange lag utålmodige. Det var kanskje dette vi røk på hjemme mot Fjellhammer, men klarte fint i Lørenskoghallen. Vi må være utålmodige bakover, slik at de ikke får utnyttet dette på slutten av angrepene sine. Dette er vi godt forberedt på, men det har helt sikkert de andre lagene også snakket mye om. Vi må være skjerpet, for Halden er gode hjemme, fastslår Rammel og sikter til hjemmestatistikken.

Bedre
– Nivået må med andre ord opp et hakk fra Nærbø-kampen sist søndag?
– Ja, der fungerte målvakts- og forsvarsspillet bra, men det kladdet litt for mye fremover. Det var ingen dårlig kamp, men vi må opp et hakk til for å ta Halden, fortsetter han.
I sommer var det ikke at gitt at kapteinen ville spille en betydelig rolle i ØIF Arendal denne høsten. En gammel prolaps gjorde at det ble timesvis med alternativ trening og lite eller ingen trening i hall.
-Det var en frustrerende oppkjøring, der så og si alle treningskampene røk. Det tar tid å komme seg opp det nivået man ønsker å være på, men samspillet med spesielt Børm (red.anm: Frederik) går bedre og bedre i midten bak der, forteller Rammel.

Innstilling
Det samspillet må sitte som støpt i morgen kveld i Remmenhallen.
– Halden har også en større bredde enn tidligere og de gjør få tekniske feil og bakerst har et solid målvaktspar og særlig Morten Nergaard kan frustrere mange lag.
ØIF Arendal-spillerne har en rolig formiddagsøkt i dag, før laget reiser til Halden i morgen tidlig.
– Vi er godt forberedt og har som vanlig brukt en del tid på å analysearbeidet sammen. Det er en tøff fight om plassene bak Elverum på tabellen om dagen, og skal vi holde og å styrke posisjonen vår må vi vinne, fastslår kaptein Kristian Rammel overfor oifarendal.no.

Rammel har for øvrig satt inn 15 mål så langt i Rema 1000-ligaen i høst. ØIF Arendal ligger på 3.plass på tabellen med 15 poeng. Halden har 12 poeng og innehar 5.plass på tabellen før helgens serierunde.