– Det ene leddbåndet er røket – ØIF Arendal

– Det ene leddbåndet er røket

Det gikk et tungt sukk blant publikum søndag da Jørg William Fiala Gjermundnes hinket av banen. Nå melder han seg til tjeneste igjen.

Jørg William Fiala Gjermundes tråkket over mot Nærbø søndag, men melder seg selv klar til tjeneste igjen mot Halden kommende søndag.

-Jeg melder meg klar til tjeneste igjen, selv om ankelen fortsatt gjør litt vondt, sier Jørg William Fiala Gjermundnes til oifarendal.no onsdag kveld.

Røket
Et lettbånd i ankelen er konstatert røket. Fiala Gjermundnes har tidligere slitt med nettopp den samme ankelen.
– Denne uka har jeg først og fremst prioritert øvelser som Ron (anm: Astrup, medisinsk ansvarlig) har gitt meg. Derfor blir ikke oppladningen inn mot Halden ideell, men slik er det, smiler han mens han får på plass strikket som brukes i flere av øvelsene.
På banen terper lagkameratene på detaljer i angrepsspillet.
– Så lenge dette er en gammel skade, så vet jeg hva den og jeg tåler. Jeg er spillerklar, og har planer om å delta fullt på trening før Halden-kampen – om André og Luka tar meg ut i troppen da, avslutter en som vanlig strålende fornøyd Jørg William Fiala Gjermundnes.

PS: Sander L. Simonsen er også tilbake på treningsfeltet igjen etter å ha slitt med sykdom. Lars Jakobsen var ikke å se på gårsdagens trening. Dansken er syk, men ventes spilleklar til søndag.