CUPFINALEN: – Planleggingen er i full gang – ØIF Arendal

CUPFINALEN: – Planleggingen er i full gang

Pågangen er stor knyttet til billettsalg, hoteller, reiser og alle andre praktiske forhold. Vi gir deg de foreløpige svarene!

Cupfinalebillettene ble sikret forrige torsdag borte mot Fjellhammer: Foto: Harald Grundel/Fjellhammer

-Vi er i full gang med planlegging, slik at alle som ønsker billetter, reise, opphold kan få dette. Vi håper å sende ut et ferdig opplegg like over helgen, opplyser arrangementssjef Per Carsten Michelsen som legger til at flere av elementene blir outsourcet, slik at belastningen på klubben blir mindre. Dette gjøres med bakgrunn i erfaringer fra cupfinalen i 2014.

Kamptidspunkt
Tirsdag kom bekreftelsen på når NM-finalen for menn har avkast. Den er berammet til 16:45 onsdag 29. desember i Oslo Spektrum.
Både kvinnefinalen, som spilles kl. 14.15 og juniorfinalene kl 10.00 og 12.00 spilles samme dag, noe som betyr at det blir rift om billettene. ØIF Arendal er tildelt i underkant av 1000 billetter til selve cupfinalen.
– Billettene er dagsbilletter, noe som gjør at man kan se alle de fire finalene den dagen. Oslo Spektrums tribuner har blitt delt opp i fire soner, en til hvert av finalelagene. De fire sonene har alle gode plasser og sonene vil bli fordelt ved trekning.

Billetter
Billettene klubben er tildelt skal fordeles på svermen, supporterne, sponsorer, spillere, frivillige og andre som ønsker billetter til cupfesten.
– Det er fortsatt en del avklaringer som ennå ikke er på plass, slik at vi må vente litt med å legge ut billettene.
Det er ikke bare billetter som må på plass. Reidar Christensen blir festgeneral for ØIF Arendal, og har i den forbindelse inngått avtale med et serveringsted på Karl Johan. Der vil Johnny «JohnnyBoy» Sandåker underholde kvelden før cupfinalen og gjennom selve cupfinaledagen. Her vil det koste kr 100.- for adgang, prisen er for begge dager.
På cupfinaledagen legges det opp til felles ØIF Arendal-tog fra Karl Johan i retning Oslo Spektrum.
-Hvor cupfinalefesten blir lagt er ennå ikke klarlagt. Det er en del detaljer som må på plass før vi kan si for mye om det, men det jeg kan si er at vi er i full sving med å sy sammen et godt opplegg, sier Michelsen videre.

Hotell
Michelsen opplyser også at klubben jobber med å tilby et hotelltilbud til rabatterte priser, men som den enkelte supporter må ordne selv.
– Vi er i gang med å innhente gode tilbud som folk kan bestille på. Her er vi i sluttfasen med hotell og hvilke løsninger som vi kan presentere. Mange hoteller holder stengt i mellomdagene, men vi skal finne frem til de som vil ta oss imot, sier han videre.

Buss
Michelsen opplyser at flere busser allerede booket, men hvordan booking av bussbilletter i en mulig kombinasjon med hotellovernatting er ennå ikke klart.
– Vi jobber konkret med å ha busser for de som vil overnatte, samt en egen busspakke tur/retur Arendal samme dag.

Supporterartikler
Når det er cupfinale må selvsagt alle som støtter ØIF Arendal få muligheten til å kle seg i rødt og sort. Svermen har fått ansvar for supportershoppen i forbindelse med finalen, og vil følgelig ha egen salgsbod i Oslo Spektrum, med diverse supporterartikler tilgjengelig.
– Vi kommer også ut med ny informasjon knyttet til dette når det praktiske er på plass. Vi ønsker å legge til rette for et så godt tilbud som mulig, slik at cupfinalen blir en god opplevelse for alle. Det er mange praktiske forhold som må ordnes, men vi kommer som sagt tilbake med detaljert informasjon over helgen, beroliger arrangementssjef Per Carsten Michelsen overfor oifarendal.no.

Nettredaksjonen kommer tilbake med informasjon om alle mulige spørsmål når alt er klappet og klart.