Øyestads unggutter slo til mot formlag – og eks-proffs sønn – ØIF Arendal

Øyestads unggutter slo til mot formlag – og eks-proffs sønn

Selv om den tidligere landslagskjempen og proffspilleren Frode Hagens sønn satt inn elleve mål, holdt ikke hans bidrag mot Henrik Øygarden, Marius T. Nilsen, Sverre Asser og resten av Øyestads 2.divisjonsmenn søndag.

ROS hadde kun avgitt tre poeng før møtet med Øyestad 2.divisjonsherrer søndag, men gjestene fra Røyken var virkelig på hugget før hvilen og ledet 20-18 (!) i Nedeneshallen.
Da Marius Trøan Nilsen satt inn 24-23 ti minutter inn i andre omgang, så Øyestad-gutta seg aldri tilbake. De overtok kontrollen på kampen og kjempet seg inn til 36-33. Nevnte Nilsen satt inn hele elleve mål, derav to straffekast. Henrik Øygarden satt inn ti mål, mens Sverre Asser satt inn åtte mål mot ROS. Sebastian Simonsen scoret fire, Andre Graune scoret to og Mathias Wahlstrøm scoret ett mål.

Henrik Hartz Hagen, sønn av tidligere proffspiller, Drammen-spiller og landslagsspiller i en årrekke, Frode Hagen, markerte seg også kraftig i oppgjøret. Han ga seg ikke før han hadde satt inn 11 mål i Nedeneshallen. Hartz Hagen har også vist deg frem for Kristian Kjelling og Drammen, men søndag holdt det ikke det til å tukte et stadig mer sammenskrudd Øyestad-mannskap i 2.divisjon.

Etter søndagens seier ligger Øyestad på 7.plass med 8 poeng. ROS ligger på 5.plass med 9 poeng. Urædd leder 2.divisjon med 11 poeng. Kenny Ekmans Herkules fikk seg en nesestyver, mot det som før helgens serierunde var dumpekandidat Tønsberg Nøtterøy 2, med 36-31 i Tønsberg.

Nevnte Hagen Hartz har satt inn 62 mål på sju kamper så langt denne sesongen, mens Marius Trøan Nilsen har satt inn like mange på åtte kamper. Sverre Rodvelt Asser har satt inn 54 mål så langt denne sesongen og ligger på 5.plass på toppscorerlisten. Henrik Øygarden har satt inn 49 mål og ligger på 7.plass på toppscorerlisten i 2.divisjon.