Berget såvidt to poeng mot middelhavsfarer – ØIF Arendal

Berget såvidt to poeng mot middelhavsfarer

Selv om ble to poeng, vil det seg likevel ikke helt for Sander Sagosen og Kiel i Bundesligaen.

Det var ikke bare i Lørenskoghallen og i Drammenshallen det ble dramatisk torsdag kveld. I tysk håndball slet Kiel overraskende stort mot middelhavsfarer Bergisher på hjemmebane.
Sander Sagosen åpnet scoringsballet for nordtyskerne, men gjestene slo tilbake og ledet med to midtveis i første omgang. Kiel hentet seg inn igjen og gikk til pause med 15-12 mot Tom Kåre Nicolaisens Bergisher. Etter hvilen pådro nevnte Nikolaisen seg rødt kort og Kiel utnyttet det hele og ledet 22-15 midtveis i andre omgang. Deretter sa det mer eller mindre stopp for Sagosen & co.

Bergisher reduserte gang på gang i en heftig sluttspurt, men maktet likevel ikke å score det avgjørende utligningsmålet. Dermed berget Kiel begge poengene med et nødsskrik. Sagosen satt inn fire mål for Kiel, mens Harald Reinkind satt inn to mål.

Kiel ligger allerede hele seks poeng bak SC Magdeburg etter ti serierunder. Det er sjelden kost for seiersvante hvittrøyer.

Allerede lørdag er det nye serierunde i Tyskland. Toerlaget Fuchse Berlin møter ubeseirede Magdeburg på hjemmebane i Berlin. Den kampen overføres på V Sport 1 / Viaplay klokken 18:05, mens Flensburg vs. Løven sendes på Viaplay på samme tidspunkt.