BØRM:- Jeg ble fint fyret opp av stemningen i hallen – ØIF Arendal

BØRM:- Jeg ble fint fyret opp av stemningen i hallen

Forsvarsgeneral Frederik Børm var regelrett elektrisk i kveldens festaften. Hjemmepublikummet buet jevnt og trutt mot vår joviale general.

DANSK DYNAMITT: Lars Jakobsen (t.v) og Frederik Børm leverte varene i kveldens kamp. Børm sto ikke spesielt høyt i kurs blant hjemmesupporterne i Lørenskoghallen i kveld.

– Du må ha spist noe spesielt idag, ettersom du var bra elektrisk og rimelig skrudd på om alt som foregikk på den banen gjennom hele kampen?
– Haha, jeg spiste vel som vanlig, men heldigvis har jeg heldigvis en masse bra gutter som får meg til å se bra ut, humrer Børm etter kampen.

Publikum vs. Børm
Børm ble av den lokale juryen i Lørenskoghallen kåret til banens beste spiller. Tirsdag ble han tatt ut på månedens lag i Rema 1000-ligaen. Livet smiler generelt for vår ellers så blide dreng i rødt og sort, selv om hjemmepublikummet ikke helt tolket det dithen. De buet høylytt da han ble kåret til ØIF Arendals beste spiller i kveld. Børm smilte tilfreds under handballtv.com sin direktesending da han snakket om kampen rett etter kampslutt. Årsaken var antakelig hans direkte stil – og at Børm tente på alle pluggene – bare slik en en danske kan- tidlig i kampen etter å ha blitt taklet kraftig. I angrepet etter fikk en av Fjellhammers forsvarsspillere to utvisningsminutter. Standarden var med andre ord satt inne på linja for resten kampen.

– Var du bekymret for at dette ikke skulle gå veien på noe tidspunkt gjennom kampen?
– Nei, jeg var ikke stresset. Men, vi var tent av stemningen i hallen, svarer han fornøyd.
– Jeg tenkte utover i andre omgang at hadde kontroll på kampen, legger han til.

Opplevelse
Uansett, i romjula bærer det til Oslo og Oslo Spektrum etter at den danske julemaden er byttet ut med ekte norsk julemat. Cupfinalen blir følgelig Børms første på norsk jord. Han har tidligere vunnet den danske pokalfinalen, men i Norge er cupfinalen håndballfamiliens største høydepunkt.
– Guttene har pratet mye om det der og jeg gleder meg til å om det passer med det de sier.
For er det noe Børm og vår andre danske, Lars Jakobsen, vil legge merke til: Den norske cupfinalen er noe eget.

PS: Jakobsen satt inn tre mål etter å ha vært borte grunnet en lei ankel den siste måneden. Børm scoret fire mål i Lørenskoghallen.