JURISIC:- Supporterne våre eide hallen – ØIF Arendal

JURISIC:- Supporterne våre eide hallen

Kristijan Jurisic avslører at han ofte dro på smilebåndet av alt som ble sunget og ropt fra tribunen i kveldens semifinale. Hvorfor? 120 galne arendalitter på tribunen!

Kristijan Jurisic

-Først hørte vi nesten bare Fjellhammers supportere, fordi Svermen og #DetRødeHjørnet kom litt sent. Så overtok de tribunen og ga oss all støtten vi hadde behov for. Det er helt magisk at vi har to supportergrupperinger som gir alt. Jeg tror de er kokt nå, skryter en fornøyd Kristijan Jurisic.

Kokt selv
Han erkjenner at han er kokt selv etter 2×20 minutter i Lørenskoghallen. For ventetiden er endelig over, etter å ha røket ut i den ene semifinalen etter det andre. Nå er trenden brutt.
– De siste 14 minuttene ville jeg egentlig bare få blåst av kampen. Vi hadde kontroll. De siste ti begynte jeg å juble litt mer enn normalt, men de siste tre minuttene var det full disco, beskriver Jurisic som leverte en redningsprosent på 27% gjennom kampen.
– Det handler om å være til stede når man må?
– Absolutt, svarer han og vil ikke slippe skrytet av supporterne som nå er på vei hjem i to jublende busser retning Arendal.
– Vi setter ufattelig pris på alle som følger oss. Nå har gammel rutine fått litt konkurranse av ungt pågangsmot på tribunen. Det er moro. Rett og slett moro, fortsetter han.
– Alt som kom fra tribunehold var vel ikke like seriøst gjennom hele kampen?
– Fjellhammer-supporterne kom med noen gloser underveis som gjør at man trekker på smilebåndet. Derfor er det ekstra moro at våre supportere eier hallen. Helt nydelig, sier han videre og sier han nøt stemningen.
– Det er slik det skal være, mener han.

Sondre Paulsen, Eirik Heia Pedersen og Kristijan Jurisic skal til Oslo Spektrum på ny. I 2014 ble det gull. Nå venter Elverum.

Elverum
Elverum vant den andre semifinalen med ett mål mot Drammen i Drammenshallen. Dermed blir det finale mot Josip Vidovic og Elverum.
– Første tanke?
– Det kommer til å bli en stor, stor fest med de beste supportergruppene i Norge. Det var bra i 2014, men jeg tror det blir enda bedre i 2021. Nå skal kose oss med godfølelsen i kveld, men i morgen må vi nullstille.

Før søndag venter Nærbø. I Sparebanken Sør Amfi. BILLETTER KJØPER DU I APPEN/PÅ NETTSIDEN!