– Dette var verdt turen ned fra Hammerfest! – ØIF Arendal

– Dette var verdt turen ned fra Hammerfest!

I 2014 var det toneangivende da ØIF Arendal ble historiske. Nå skal trioen til Spektrum igjen.

Sondre Paulsen, Eirik Heia Pedersen og Kristijan Jurisic var sentrale i cupfinalen i 2014. Nå blir de sentrale i 2021.

-Dette var definitivt verdt turen ned fra Hammerfest, fastlår Eirik Heia Pedersen som som ble flydd inn fra jobben i Hammerfest til kveldens semifinale. I morgen bærer det nordover igjen.
– Det er kvelder som dette og gulrota som ligger i cupfinalen som gjorde at jeg sa ja til et comeback. Derfor var det deilig at jeg kunne bidra litt selv også på banen, sier en storfornøyd Eirik Heia Pedersen til oifarendal.no i kveld.
– Det var på tide at vi klarte dette nå. Vi har hatt mange gode sjanser, men i kveld var det ikke tvil. Vi var best, oppsummerer han kveldens 30-24 seier.

For det ble litt av en aften for Sondre Paulen, Eirik Heia Pedersen, Kristijan Jurisic og resten av ØIF Arendal-spillerne i Lørenskoghallen i kveld. Fra 13-13 til pause, tok ØIF-gutta over styringen på kampen og sikret seg komfortabelt avansement og 30-24 seier i kveld.
Paulsen satt inn to scoringer, Heia Pedersen satt inn to scoringer og Jurisic vartet opp med ti redninger i semifinalen som ble spilt foran en stappfull Lørenskoghall med 800 tilskuere. 120 av dem kom fra Arendal.

Så nå skal vi til Spektrum igjen!