FJELLHAMMER:- Har ikke solgt så mange billetter på 30 år – ØIF Arendal

FJELLHAMMER:- Har ikke solgt så mange billetter på 30 år

Det sier daglig leder Fjellhammer Karl-Rikard Sillén til Romerike Blad før kveldens semifinale i Lørenskoghallen.

Det blir proppfullt i Lørenskoghallen når Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal gjester gultrøyene i kveld , skal man tro Fjellhammers daglige leder Karl-Rikard Sillén til Romerike Blad. Rundt 120 av de 800 plassene blir besatt av arendalitter.

– Det er en på kontoret hos oss som har vært i klubben veldig lenge og har forsøkt å tenke tilbake. Vi har ikke solgt flere billetter på 30 år til en av våre kamper. Og da mener jeg betalende tilskuere. Motstanderen skal ha 50 prosent av publikumsinntektene. Det kommer til å være svært få som kommer inn på fribillett. Også sponsorene skal betale, sier den daglige lederen ifølge Romerike Blad.

Turtsjins glansdager
Fjellhammers daglige leder sier til avisen at det ikke har vært lignende trøkk på billettsalget siden den legendariske hviterusseren Igor Turtsjin debuterte som Fjellhammer-trener for klubbens kvinnelag i 1991.
Lørenskoghallen har i følge Sillén en godkjent kapasitet på 1.140 tilskuere, men det er i teorien.
– Vi håper å få inn 800. Det kommer til å bli mye lyd, spesielt våre yngre spillere har med seg masse effekter. Så regner vi med at det også kommer opp mot 120 tilskuere fra Arendal. Dette blir mektig, sier Sillén i følge Romerike Blad.