#LørenskoghallenTakeOver! – ØIF Arendal

#LørenskoghallenTakeOver!

Vi blir mange! Vi er høylytte! Vi er i alle aldre! Vi har ulike yrker! Men vi har en felles lidenskap, ØIF ARENDAL! Vi har spilt oss til nok en semifinale i cupen. Vil vi lykkes denne gangen? 

Kari Sunde og resten av Svermen har fylt opp to busser med supportere til kveldens semifinale i Lørenskog.

Vi har lenge drømt om en ny cupfinale siden den magiske dagen og kvelden i romjula 2014.
Vi har spilt tre semifinaler siden den gang.
I 2016 tapte vi for Haslum, vi vant forøvrig seriekampen mot samme lag snaue to uker senere.
I 2018 tapte vi for Halden, seriekampen mot Halden vant vi noen uker i forveien.
I 2020 tapte vi for Nærbø, samme motstander ble spilt ut av Sør Amfi en snau måned tidligere.

Vi har tapt seriekampen mot Fjellhammer, ifølge mønsteret skal vi vinne semifinalen. Det er lettere sagt enn gjort, vi reiser til Lørenskoghallen for å gjøre alt for å hjelpe gutta!
Vi har kjent på nervøsitet, kampnerver og forventninger hele uken, dagene har gått uvanlig sent. I Svermenbussen er hvert sete opptatt, buss nummer to nærmer seg fullbooket og vi skal eie tribunen.
Det er noe helt spesielt med cup-kampene, en helt egen nerve, vinn eller forsvinn.

Hvert steg
Vi har vært med på hvert eneste steg i cupen. Sukkevannshallen, Mossehallen, Kolstad Arena og vår egen storstue Sparebanken Sør Amfi, vi elsker turene håndballen gir oss. Det nærmer seg oppgjørets time. I kveld vet vi om vi trenger fri i romjula.
Vi vet det blir masse følelser, vi vet det blir tårer, vi håper og har troa på at det blir gledestårer! Vi vet at gutta har forberedt seg godt. Vi vet at de vil kjempe og spille med hjertet på utsiden av drakta. Vi vet de vil gjøre alt for å gi oss en ny cupfinale! Vi kan ikke vente, vi gleder oss vilt!

GOD KAMP! 

Spent supporterhilsen fra Kari Sunde og Ingrid Sunde