Du kan se kveldens semifinale her! – ØIF Arendal

Du kan se kveldens semifinale her!

Svermen-bussen er fullstappet, #DetRødeHjørnet høres på E18 på vei til Lørenskoghallen og privatbiler er fylt opp når ØIF Arendal gjester Fjellhammer i semifinalen i NM i kveld.

Kristian Rammel og ØIF Arendal gjester Fjellhammer og Benjamin Berg i kveldens semifinale i NM.

Om du ikke sitter ringside i Lørenskoghallen i kveld, er det nok av muligheter for å følge det som høyst sannsynlig blir et nytt drama mellom Fjellhammer og ØIF Arendal. I potten ligger én billett til cupfinalen i Oslo Spektrum i romjula. Nr. 1. Sportsbar på Langbrygga viser selvsagt kampen og dukker man opp opp i rød/sort eller ØIF-drakt byr Jonas Søndergaard og resten av det hyggelige vertskapet på et eget ØIF-tilbud – som vanlig.
– Burger pluss pommes frites og drikke til 225kr. Normalpris er 260-320 kroner avhengig av valg av drikke, opplyser Søndergaard.
Nr1. Sportsbar sender selvsagt kampen på handballtv.com til burgeren. Kampen kan ses her fra klokken 18:20:
Kamp » : : HåndballTV (handballtv.com)

Kampen kan også følges på Norges Håndballforbunds nettsider live via tekst her: https://www.handball.no/system/live-kamp/?matchId=7431252

Agderposten følger også kampen på sine nettsider. ØIF Arendal har flere medarbeidere på plass i Lørenskoghallen og vil oppdatere våre supportere før, gjennom og etter kampen. Følg med i vår kanal på Instagram og Facebook. Kampen blir også oppdatert mål for mål på våre nettsider.