ÉN KAMP UNNA:- Det kribler, men det er slike følelser vi ønsker å kjenne på – ØIF Arendal

ÉN KAMP UNNA:- Det kribler, men det er slike følelser vi ønsker å kjenne på

Det sier Magnus Søndenå før torsdagens semifinale borte mot Fjellhammer. For målet er revansj. Ingenting annet.

Det kribler i Magnus Søndenå sin mage om dagen. Torsdag venter Fjellhammer i semifinalen i cupen.

– Det er ingen verdens grunn til å snakke om noe undervurdering her. I forrige kamp fikk vi så hatten passet av dem i vår egen hule, sier Søndenå om det forsmedelige 29-31 tapet på hjemmebane for tre uker siden.
– Den kampen var ikke en god opplevelse. Jeg vil til Spektrum igjen og da må vi gjøre jobben til torsdag, fastslår Søndenå som tidligere har vunnet NM-gull med Haslum.
– Det begynner å bli litt for mange år siden og det er slike opplevelser og kamper man ånder for, sier han om NM-gullet i 2016.

Kribler
Verken lagets taktiker, Mario Matic (rekruttlandslaget), Jakob F. Lorentzen (juniorlandslaget) og Fredrik U. Venemyr (ungdomslandslaget) var å se i Sparebanken Sør Amfi hele forrige uke. Søndenå beskriver likevel treningsuka som skarp. Denne uka er samtlige spillere på plass og innholdet spisses ytterligere inn mot torsdagens kamp.
– Det er ikke bare meg som er klar for revansje mot Fjellhammer. Vi forbereder oss alltid godt og ordentlig før en kamp, men når man i tillegg snakker om en cupfinale som ligger i potten, blir det litt ekstra. Den kriblingen har jeg egentlig kjent på gjennom hele helga og i dag. Det blir ikke bedre når du ringer og spør om nettopp dette, humrer Sødnenå.
-Samtidig er det nettopp denne følelsen vi ønsker å ha så ofte som mulig når mye står på spill. Før sesongen satt vi mål om å komme til cupfinalen. Nå er vi kun én kamp unna og det er Fjellhammer som står i veien. Det hadde vært kult om vi allerede nå hadde innfridd et mål som dette, mener Søndenå.

God følelse
Etter overgangen fra dansk håndball i sommer, har Søndenå scoret 65 mål i ØIF Arendal-drakta i cup og seriespill.
– Go’følelsen etter seieren mot Bækkelaget (seier 40-22) sitter godt i kroppen. Det mest positive er at mange av spillerne våre satt igjen med en god opplevelse der. Det var en kveld da spillet gikk vår vei. Det fløt godt. Nå skal vi ta med oss det følelsen inn i treningsarbeidet og spissingen inn mot Fjellhammer-matchen. For vi har noe å revansjere, avslutter Magnus Søndenå.

Torsdagens kamp har avkast klokken 18:30 i Lørenskogshallen.