Jørn ble Årets ildsjel! – ØIF Arendal

Jørn ble Årets ildsjel!

Hele Svermen og ØIF Arendals Jørn Holmestrand ble i kveld kåret til Årets ildsjel i tidligere Aust-Agder under Idrettsgalla Sør.

Holmestrand, for anledningen antrukket med egen ØIF Arendal-sløyfe, takket sin kjære kone, resten av de frivillige i ØIF Arendal og alle som hver dag står på for at heltene på banen kan utøve nettopp idretten alle er så glad i.
– Jeg har vært gift med Heidi i 33 år. Det eneste jeg skal love deg er at jeg aldri skal stoppe med håndball. Jeg er stolt over å være leder for Norges beste og hyggeligste supportergjeng. Jeg vil gjerne dele prisen med de niognitti andre frivillige i ØIF Arendal, sa Holmestrand blant annet i takketalen på scenen i Sparebanken Sør Amfi sent lørdag kveld.

Ekstra gøy var det at en rekke frivillige i ØIF Arendal sørget for at festkvelden i storstua gikk som planlagt.


Holmestrand var i solid selskap også på scenen. Grete R. Skindlo (Grane Arendal Håndball), Elisabeth Jacobsen (Arendals Turnforening, Anne Svenningsen (Hrani Islandshestforening) og Eivind Baas (Dølemo IL) mottok alle blomster som bevis på nominasjonen i forkant av utdelingen. Det var forøvrig Agderpostens lesere som stemte frem Holmestrand til vinneren av Årets ildsjelpris blant de fem flotte ildsjelene.

Vi i ØIF Arendal har kjent til Jørns innsats i en årrekke. Medlemmene i Svermen kjenner på den samme innsatsen året gjennom.

Gratulerer, Jørn Holmestrand! Hele ØIF Arendal og alle som er i og rundt klubben gratulerer – og ikke minst: Vi er imponert over deg og din innsats!

PS: ØIF Arendal var for øvrig nominert i kategorien «Årets lag», men denne vant som ventet Vipers Kristiansand. Vipers vant som kjent Champions League i vår.