Svermen inviterer alle som vil til håndballfest til søndag – ØIF Arendal

Svermen inviterer alle som vil til håndballfest til søndag

Når Elverum tar i mot ØIF Arendal til seriekamp søndag kveld, vil Svermen-sjef Jørn Holmestrand fylle opp Svermen-bussen med alle som vil. Frist for å melde seg på er satt til fredag klokka 12.

– Gutta trenger virkelig en god opplevelse. Vi skal være der for dem på søndag når vi møter Elverum på banen og Taigaen til kamp på tribunen. Alle sol vil kan bli med, sier Svermen-sjef Jørn Holmestrand vel vitende om at det er to ubeseirede lag som skal spille om to poeng søndag kveld.

Kari Sunde, Torill Delerud, Ingrid Sunde, Erik Smedsrud og Astrid Smedsrud i Svermen har det moro på tur. Søndag står Terningen Arena i Elverum for tur.

Gratis inngang
Holmestrand lokker med gratis inngang til alle som blir med østover for å støtte Sondre Paulsen & co fra tribunen. Svermen dekker billetten. Holmestrand sier turen blir svært så gjenkjennelig for de som melder seg på. Loddsalg er selvsagt en fast rutine når Svermen kjører land og strand rundt.
– Vi kjører fra Nedenes klokken 13, har våre faste stopp med middag underveis og serverer selvfølgelig hjemmebakst og kaffe på turen. Klokken 20:30 er det kampstart, så det blir en relativt sein hjemkomst, men det gjør ingenting. Denne kampen er altfor viktig til å tenke på slikt. De som har behov for å sove, har alltid et godt sete i bussen, smiler Jørn Holmestrand som forventer at Svermen ankommer Arendal igjen rundt 03 natt til mandag.

Mye på spill
Det burde strengt tatt være unødvendig å nevne hvor viktig søndagens kamp er for både Svermen og ØIF Arendal. En ting er hva som skjer på banen, en annen ting er det som skjer på tribunen. For Norges to beste supporterklubber i håndball er kjent for å lage liv.
– Magisk! Det er det som skjer når disse lagene møtes til kamp. Vi har litt å revansjere og det skal vi hjelpe gutta så godt vi bare makter med trommer og lyd og alt som hører med, fortsetter Jørn Holmestrand.


Interessert? Ring eller kontakt Svermen-Kari på tlf 954 49 538

God tur! Vi gleder oss til å se og høre alt hva verdens beste svermere er gode for!