SVERMEN-KARI: – Gøy å være tilbake der eventyret startet – ØIF Arendal

SVERMEN-KARI: – Gøy å være tilbake der eventyret startet

Svermen var selvsagt på plass da ØIF Arendal gjestet Herulf Moss i 3.runde i cupen i går kveld. Det gledet på flere måter, skal vi tro fotograf for anledningen – og ØIF-supporter på sin hals, Kari Sunde.

Svermen var som vanlig på plass da ØIF Arendal spilte kamp.

– Det var veldig bra og være tilbake i hallen der vi opplevde magi mars 2009, stråler Kari Sunde – i anledningen fotograf i denne saken.
Hun og en minibuss full av svermere satt selvsagt ringside i Mossehallen – en hall som vekker sterke minner.

Eventyr
De lærde strides hvorvidt ØIF Arendals eliteeventyr startet hjemme hos familien Øygarden i romjula 2006, eller da nettopp Herulf Moss ble slått i Mossehallen og opprykket til eliteserien ble sikret mars 2009. Det betyr egentlig ikke så mye, men det var altså i Mossehallen ØIF Arendal for alvor tok steget ut av håndballens bakgård og inn i rampelyset. Resten av historien kjenner vi godt til.
Opprykket var historisk ettersom det var første gang ØIF Arendal – eller et herrelag fra gamle Aust-Agder – var kvalifisert til å spille på øverste nivå i norsk herrehåndball. I går kveld var uansett 2009 byttet ut med 2021 og 3.runde i NM mot Herulf Moss. At det ble seier 32-22 gjorde heller ikke noe på stemningen.

Minibuss
Som nevnt hadde Sunde og supportersjef Jørn Holmestrand fylt opp en minibuss for anledningen, og Svermen var ikke direkte rolige i Mossehallen i går kveld heller. Lagets åttende spiller leverte som vanlig støtte i 2×30 minutter, kun slik Svermen kan.
– Supergod stemning, melder Sunde fra tribunen i Mossehallen.
Gårsdagens kamp var for øvrig den første supporterturen på altfor lang tid.
– Sesongens første supportertur, og med seieren i går kveld lever de gode opplevelsene fra Mossehallen videre, sier en meget fornøyd fotograf og supporter for anledningen – og nostalgisk – Kari Sunde.

Vi takker Svermen for innsatsen. Nok engang!