HOFFSTAD: – Vi trengte en grei arbeidsseier før hardkjøret som venter oss den neste måneden – ØIF Arendal

HOFFSTAD: – Vi trengte en grei arbeidsseier før hardkjøret som venter oss den neste måneden

Olaf R. Hoffstad var sentral 32-22 seieren borte mot Herulf Moss i kveld. Han beskriver seieren som en skikkelig arbeidsøkt – og mer arbeidet venter! Kampprogrammet den neste måneden er kraftig kost.

Olaf R. Hoffstad leverte en god figur i det han selv omtaler som en arbeidsseier borte mot Herulf Moss i kveld. Bildet er fra søndagens kamp mot Gornik Zabrze.

– Etter at vi fikk satt forsvaret i andre omgang og løpt inn en del enkle mål, blir det enklere for oss. Alle får spille, vi vinner med ti og det er helt greit i den perioden vi er inne i nå, oppsummerer Hoffstad som satt inn fire mål i oppgjøret.

Fremme
Hoffstad ble sentral utover i kampen, både fra posisjonen som 5:1-spiller i forsvar og i kontringsfasen.
– 5:1 spillet kommer seg, selv om vi har en del ting å rette på. Jeg føler at vi er på riktig vei, ting føles bra, oppsummer Hoffstad på telefon fra Bastøfosen på vei hjemover.
En annen som leverte en god figur i Mossehallen var Lars Jakobsen. Han satt inn seks spillemål og to straffekast, selv om planen var at han kun skulle spille forsvar og være med i første og andre ankomstfase. I kampens siste kvarter spilte han også i etablert angrep. Dansken fylte for øvrig rollen Frederik Børm som oftest har i midtforsvaret.
– Lars leverer en god kamp og utnytter kontringsfasen på en god måte. Han ga meg gode svar i dag, og fint å se at han setter inn en del mål, skryter André Jørgensen Hofstøl.

Onsdag, søndag, onsdag
Olaf Hoffstad er tydelig på at det er viktig å gjøre det godt i cupen. ØIF Arendal vant som kjent cupen i 2014/2015-sesongen. Sist sesong ble det exit i semifinalen mot Nærbø.
– Hvem vi møter i neste runde spiller ikke så mye. Kampprogrammet vårt de neste ukene gjør at vi ikke kan bruke for mye energi på det nå. Derfor var det godt at vi raskt fikk kontroll på denne kampen tidlig i 2.omgang, sier Hoffstad.
For det er et voldsomt kampprogram som venter Jakobsen, Hoffstad og resten av ØIF-spillerne. 8 kamper på 25 dager venter:
Søndag 12.9 – Haslum (borte)
Onsdag 15.9 – Sandefjord (hjemme)
Lørdag 18.9 – Bergen (borte)
Tirsdag 21.9 – PAUC (hjemme) – kvalifisering, EHF European League
Tirsdag 28.9 – PAUC (borte) – kvalifisering, EHF European League
Søndag 3.10 – Elverum (borte)
Torsdag 7.10 – Kolstad (hjemme)
*4.runde i NM skal spilles innen 28. september.