PANZA: – Vi møter et lag som ikke har noe å tape – ØIF Arendal

PANZA: – Vi møter et lag som ikke har noe å tape

Selv om kveldens NM-motstander Herulf Moss holder hus i 1.divisjon, kommer det ikke på tale å undervurdere kveldens vertskap. Hvis, kan vi bli hardt straffet, advarer ØIF Arendal-trener Luka Panza.

Kristijan Jurisic og Luka Panza (t.h) i samtale. I kveld møter ØIF Arendal Herulf Moss i Mossehallen i 3.runde i NM.

-Vi forbereder oss på samme måte inn mot hver kamp. Vi begynner hver kamp med stor respekt for alle motstandere. Tempo, taktikk og intensitet i begynnelsen av kampen må sitte med engang. Selv om vi er favoritter, kan man ikke snakke om det når man står på banen. Man må vise det, krever Luka Panza før kveldens 3.runde-kamp i Mossehallen.

Farlig energi
Panza sier det har skjedd større undre enn at eliteserielag har røket ut for 1.divisjonslag i cupen. For Herulf Moss blir kveldens cupkamp også generalprøve før kommende helgs serieåpning borte mot Viking TIF (Bergen) i 1.divisjon. Trenerteamet Panza og Jørgensen Hofstøl forberedte seg har sammen med spillergruppa forberedte seg med video av Herulf Moss i går. Panza advarer mot energien lag i utfordrerposisjon ofte møter til kamp med.
– De kommer til å møte oss med masse vilje, aggresjon og energi. Vi må opp på et enda høyere nivå, slik at vi kan ta kontroll i kampen tidlig, sier Panza.

Dermed er han på bølgelengde med Ivan Eres, som i et intervju med oifarendal.no deler de samme tankene før onsdagens match.
– Hvis vi ikke gjør jobben vår skikkelig, vil Herulf garantert spille på seg selvtillit og fornyet motivasjon utover i kampen. De spiller også på hjemmebane og vil garantert vise seg frem, sier Panza.
Frederik Børm og Magnus Søndenå er ikke tilgjengelige i kveldens kamp grunnet private årsaker.

Herulf Moss vs. ØIF Arendal kan streames på Direktesport (se egen sak). Kampstart er 18:30.