ERES: – Vi må gå ut i hundre og tidlig fjerne all tvil om hvem som er best – ØIF Arendal

ERES: – Vi må gå ut i hundre og tidlig fjerne all tvil om hvem som er best

Ivan Eres reddet nær en av tre skudd i søndagens jevne kamp mot Gornik Zabrze. I kveldens cupkamp borte mot Herulf Moss, ser han ingen grunn til at det skal bli ny spenning.

– Vi må starte sterkt, spille vårt spill, løpe mye og ikke minst dra i fra Herulf tidligst mulig. Vårt fokus er å ende kampen tidlig, slik at vi kan bruke resten av uka til å fokusere inn mot helgens kamp mot Haslum, skisserer Ivan Eres som leverte en god figur i det knepne 28-29 målstapet mot Gornik på søndag.

Fornøyd, men…
– Jeg er greit fornøyd med egen innsats på søndag, men jeg hadde foretrukket at vi var mer fokusert på detaljene, slik at vi hadde vunnet den kampen som et lag, sier kroaten til oifarendal.no
Kveldens kamparena, Mossehallen, er for øvrig en hall som vekker gode minner blant svermere og alle som følger ØIF Arendal tett. En historisk vårdag i 2009 ble nettopp Herulf Moss beseiret i matchen som gjorde at ØIF Arendal rykket opp fra 1.divisjon og opp i eliteserien. Siden har ØIF Arendal vært i eliteserien, og i romjula 2014 tok ØIF Arendal som kjent klubbens første cupgull. Herulf Moss rykket også opp i eliteserien den gang, men har de senere årene spilt i 1.divisjon og 2.divisjon.
Vinneren av dagens 3.rundeoppgjør, går videre til 4.runde. Den runden blir trukket. ØIF Arendal spilte seg for øvrig til semifinalen sist sesong, men tapte 30-25 mot Nærbø. Elverum vant NM forrige sesong.