TREKNING TIRSDAG: Disse storfiskene kan ØIF Arendal møte i siste kvalik-runde – ØIF Arendal

TREKNING TIRSDAG: Disse storfiskene kan ØIF Arendal møte i siste kvalik-runde

Det står ikke på antall solide klubbnavn ØIF Arendal kan møte i den siste og avgjørende kvalifiseringsrunden til EHF European League. I tirsdagens trekningsbolle ligger det også noen gamle kjenninger.

Det står ikke meritterte klubber Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal kan møte i den siste, avgjørende kvalifiseringsrunden til EHF European League.

I helgen ble de siste kampene i den første kvalik-runden til EHF European League spilt. Dette er motstanderne ØIF Arendal kan møte i den 3. og siste kvalifiseringsrunden. Trekningen skjer i morgen tirsdag, og i bollen ligger det blant annet tyske storklubber som Rhein Neckar Løven og Fuchse Berlin. Portugisiske Sporting er også en svært sterk, potensiell motstander. For å gjøre en lang tekst kort, det står ikke på antall potensielle godbiter i potten. Lagene i pott 1 skal spilles mot lag i pott 2:


Pott 1
RK Nexe (Kroatia)
Mors-Thy (Danmark)
Ademar Leon (Spania)
Granrollers (Spania)
PAUC Handball (Frankrike)
Nimes (Frankrike)
Fuchse Berlin (Tyskland)
Rhein Neckar Løven (Tyskland)
Lemgo (Tyskland)
Wisla Plock (Polen)
Sporting (Portugal)
Malmø (Sverige)

Pott 2
ØIF Arendal (Norge)
TTH Holstebro (Danmark)
Bjerringbro-Silkeborg (Danmark)
GOG (Danmark)
Kadetten Schaffhausen (Sveits)
HC Dobrogea Sud Constanta (Romania)
BM Logrono La Rioja (Spania)
HC CSKA (Russland)
KS Azoty Pulawy (Polen)
Benfica (Portugal)
Felix Toulouse (Frankrike)
Valur (Island)


Lista over, taler for de fleste håndballkjennere nærmest seg selv. Vinneren av oppgjørene lagene mellom fra pott 1 vs. pott 2 – som er listet opp over, går videre inn i gruppespillet i EHF European League. Den siste kvalifiseringsrunden skal spilles tirsdag 21. september, med retur uken etter.
Lagene under (under annonsen) er allerede direktekvalifisert til gruppespillet.

Disse lagene er allerede kvalifisert for gruppespillet, som skal bestå av 24 lag til sammen: Magdeburg (Tyskland), Nantes (Frankrike) Bidasoa (Spania), Tatabanya (Ungarn), Savehof (Sverige), Eurofarm Pelister (Nord-Makedonia), Pfadi Winterthur (Sveits), Chekhovskie Medvedi (Russland), Gorenje Velenje (Slovenia), AEK Athen (Hellas), Tatran Presov (Slovakia), Cocks (Finland).