E-CUP DEBUT:- Deilig å få en smak på dette nivået – ØIF Arendal

E-CUP DEBUT:- Deilig å få en smak på dette nivået

Selv om det ble 28-29 tap hjemme mot Gornik Zabrze i går kveld, var det likevel en spiller som smilte litt ekstra etter søndagens kamp.

-For egen del tar jeg med meg en positiv følelse fra denne kampen, men tapet legger en liten demper på godfølelsen, sier gårsdagens debutant i europacupen, kantspiller Sebastian L. Simonsen.

Lillebror
Mens storebror Sander L. Simonsen satt på tribunen med nesebrudd, var det lillebror Løvlie Simonsen som representerte slekta på banen mot Gornik Zabrze. I andre omgang ga André Jørgensen unggutten tillitt. Venstrekanten, som også bidro da Øyestad IF Håndball G18 kvalifiserte seg for den landsomfattende Lerøy-serien i lørdag, takket for tilliten ved å scoret to ganger mot polakkene.
– Jeg tror ikke det er mange trenere som gir så mange unggutter så mye tillitt som det André og Luka gjør. Det er utrolig motiverende, fastslår han.

Bommet
Men som håndballspillere på vei og opp og frem flest, slår ikke Simonsen seg til ro med dette. For den ene skuddbommen vil sitte i resten av kvelden.
– Utrolig kjipt at jeg ikke satt den også. Jeg skulle ha tatt meg bedre tid, sier unggutten til oifarendal.no.
Bom eller ei, helgen har vært oppløftende for den tidligere Sørfjell-spilleren.
– Utvilsomt. Nå skal jeg jobbe hardt videre for å få enda mer tillitt fremover, avslutter den blideste gutten – tross tap – i Sparebanken Sør Amfi.