LINDSTRØM: – Medspillerne mine har vært gode til å sette meg opp – ØIF Arendal

LINDSTRØM: – Medspillerne mine har vært gode til å sette meg opp

ØIF Arendals høyreiste høyreback, Richard Lindstrøm, skryter av oppspillene hans medspillere har gitt ham. I dag satser svensken på at den gode utviklingen fortsetter.

– Det har løsnet litt bedre for min del i de siste kampene, og jeg håper selvsagt på at utviklingen fortsetter i ettermiddag, sier Richard Lindstrøm.

Richard Lindstrøm har satt inn henholdsvis fire og fem scoringer i de to siste kampene. I ettermiddag har ambisjoner om enda flere.

Leverte
Lindstrøm viste frem storslegga mot Kristiansand onsdag. Fire scoringer ble fasiten. I den første kampen mot Gornik forrige søndag hamret den tidligere Nøtterøy-spilleren inn fem scoringer.
– Først og fremst må jeg få skryte av medspillerne mine, som er flinke til å sette meg opp i gode posisjoner. Mot Kristiansand ble målene min satt inn i det som nesten var 100%-sjanser alle sammen, forklarer han.
Etter onsdagens seier mot Kristiansand, uttalte André Jørgensen Hofstøl at Lindstrøm viser gode takter om dagen.
– Han må fortsette i det sporet han er inne i nå. Det er opp til ham selv hvilke steg han tar videre, sa Jørgensen Hofstøl da.

Spor
Vinnersporet er for øvrig eneste aktuelle spor for Lindstrøm i ettermiddag. Han sier at både spillergruppa og publikum forventer seier i ettermiddag.
– Det er ikke umulig for noe som helst lag å miste en ti-målsledelse – eller å ta en slik ledelsen igjen, men vi har ingen andre ambisjoner enn å vinne. Har vi samme innstilling som vi viste frem mot polakkene sist søndag og mot Kristiansand på onsdag, har jeg tror på at vi kan levere en god kamp igjen, sier han videre.
– Og kroppen føles bra?
– Ja, det gjør den, svarer en optimistisk Richard Lindstrøm.

Ettermiddagens kamp mot Gornik Zabrze starter klokken 17.00. Vinneren sammenlagt går videre til 3.kvalifiseringsrunde i EHF European League.