– Vi skal angripe, angripe og angripe – ØIF Arendal

– Vi skal angripe, angripe og angripe

André Jørgensen Hofstøl er krystallklar på hva han forventer av spillerne sine i søndagens returkamp mot Gornik Zabrze i Sparebanken Sør Amfi.

André Jørgensen Hofstøl er krystallklar på hva han forventer søndag kveld. Til høyre står Jakob Lorentzen.

-Vårt fokus er å vinne. Det er overhodet ikke snakk om å slippe seg ned, selv om utgangspunktet før returen er bra, sier Jørgensen Hofstøl.

Forsvarsspill
Etter onsdagens seier mot Kristiansand, trente laget sammen torsdag og fredag. Der har forsvarsspill stått på dagsorden.
– Litt kjedelig svar, men det er her vi legger grunnlaget. Jeg forventer fortsatt noen svar på søndag i det defensive arbeidet, og det bør ikke være tvil om hvordan vi skal angripe denne kampen. Vi skal angripe, angripe og angripe. Vi skal jakte utvikling og vi skal vinne. Noe annet er det ikke snakk om. Vi skal prestere, krever en tydelig ØIF-trener.

Fri
I dag har Hofstøl gitt spillerne fri fra fellestrening.
– Totalbelastningen har vært stor i oppkjøringen. Derfor besluttet vi å senke trykket litt i dag, forklarer han.
Jørgensen Hofstøl opplyser til oifarendal.no at morgendagens tropp blir identisk med onsdagens tropp som vant mot Kristiansand.
I den første kampen i Polen sist søndag, gikk ØIF Arendal ut i hundre og ledet hele 8-2 etter drøye ti minutters spill. Ved full tid sto det hele 29-19 på måltavla.
Det polske laget landet på Torp fredag kveld. Søndag klokken 17 er det avkast. Vinneren sammenlagt er klare for 3.runde. Hvem ØIF Arendal/Gornk Zabrze møter i den runden blir trukket av EHF når samtlige 2.rundekamper er ferdigspilt. Lagene som vinner sammenlagt i 3.runde blir kvalifisert til gruppespillet i EHF European League.