KLARE FOR NASJONAL SERIE: Maktdemonstrasjon av Øyestad G18 – ØIF Arendal

KLARE FOR NASJONAL SERIE: Maktdemonstrasjon av Øyestad G18

Foran Svermen og et entusiastisk hjemmepublikum i Nedeneshallen ble Sandefjord og Vålerenga satt kraftig på plass av Sverre R. Asser og Øyestad IF G18. Dermed er den talentfulle gjengen klare for den landsomfattende Lerøy-serien!

Sverre R. Asser var sentral på et godt Øyestad IF G18-lag i dagens kvalifisering til Lerøy-serien i Nedeneshallen. ØIF-gutta gikk videre etter to solide kamper.


Kampfakta mot Vålerenga og Sandefjord finner du nederst i artikkelen.

Anført av blant andre høyreback Sverre Asser satt Øyestad-guttene Vålerenga kraftig på plass i den første kvalifiseringskampen lørdag formiddag i Nedeneshallen. Vålerenga holdt følge med hjemmelaget nesten helt inn til pause, men etter hvilen var det takk og farvel til gjestene fra Oslo. 13-10 til pause ble til hele 29-16 da kampen ble blåst av etter 2×25 minutter. Dermed var grunnlaget lagt på beste vis før kampen mot Sandefjord lørdag ettermiddag.

Kampen mot Rema 1000-laget Sandefjords unggutter ble en litt annen håndballkamp, men det er resultatene som gjelder og til pause sto det 9-6 på måltavla – i favør Øyestad-guttene. Kjetil Øygardens gutter holdt dampen og oppe og skred fra slik at det slutt sto 20-16 på måltavla.

Sandefjord vant for 19-15 mot Vålerenga. Dermed er Øyestad IF igjen representert i den nasjonale serien for 18-årslag. Sandefjord følger Øyestad IF G18 til Lerøy-serien som gruppas nest beste lag.

Vi gratulerer Kjetil Øygarden, Asle Gran, støtteapparatet, foreldregruppa og ikke minst de fremadstormende heltene på banen med prestasjonen. Og det beste av alt: det er nå moroa begynner!

Henrik Øygarden og Sebastian L. Simonsen var begge i aksjon for Øyestad IF G18 lørdag. Begge er for øvrig meldt inn i ØIF Arendals e-cuptropp hjemme mot Gornik Zabrze søndag ettermiddag. Den kampen går klokken 17:00 i Sparebanken Sør Amfi.

Kampfakta Øyestad IF G18 – Vålerenga 29-16 (13-10)
Kvalifisering til den landsomfattende Lerøy-serien, lørdag 4.9.2021
Nedeneshallen
ØIF Arendals lag: Mathias Wahlstrøm (2), Mathias Hammarstrøm (1), Sebastian Løvlie Simonsen (3), Noah Hansen Klock, Andreas Stenseth, Oliver Eek-Jensen (1), Håkon Venaas (2), Arni Bergur Sigurbergsson (2), André Graune, Thomas Sandberget, Sverre R. Asser (9), Henrik Istvan Tellefsen (1), Henrik Øygarden (7), Dennis Jevne (1).

Kampfakta Øyestad IF G18 – Sandefjord 20-16 (9-6)
Kvalifisering til den landsomfattende Lerøy-serien, lørdag 4.9.2021
Nedeneshallen
ØIF Arendals lag: Ask Lunde Brekka (1), Mathias Wahlstrøm, Sebastian Løvlie Simonsen (4), Noah Hansen Klock, Andreas Stenseth, Oliver Eek-Jensen, Håkon Venaas, Arni Bergur Sigurbergsson (2), André Graune, Thomas Sandberget, Sverre R. Asser (5), Henrik Istvan Tellefsen, Henrik Øygarden (3), Dennis Jevne (1), Mathias Hammarstrøm (1)

PS: Sandefjord hadde tidligere ØIF Arendal-spiller Ola Sørdahl på trenerbenken.