ETT STEG NÆRMERE SPEKTRUM: Løp Herulf Moss i senk – ØIF Arendal

ETT STEG NÆRMERE SPEKTRUM: Løp Herulf Moss i senk

OPPDATERT ARTIKKEL: Etter en treg start våknet omsider ØIF Arendal i cupkampen mot Herulf i kveld. Anført av strålende opplagt Lars H. Jakobsen, Mario Matic, Olaf R. Hoffstad og Ivan Eres, løp og skjøt ØIF Arendal gultrøyene i senk og vant 32-22.

ARBEIDSSEIER: Ivan Eres (foran), Mario Matic, Lars Jakobsen og Olaf R. Hoffstad ledet an da Herulf Moss ble slått 32-22 i Mossehallen i 3.runde i NM i kveld.

-Første omgang er ikke spesielt bra fra vår side. Vi gir Herulf for god plass bakover, men i pausen justerer vi litt. Det er gledelig å se at gutta responderer og dreper kampen etter kort tid i andre omgang. En litt rotete kamp, men fornøyd med at vi vinner med ti mål på en dag som dette – og kommer fra det hele uten skader, sier André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no like etter kampslutt.
Den nevnte kvartetten leverte en god arbeidsdag på jobben i Moss i kveld.
– Det er flere som leverer fint og dermed blir summen bra. En arbeidsseier en onsdagskveld i Moss, oppsummerer Jørgensen Hofstøl avansementet til 4.runde.

Forløpet
Dog, vertskapet viste frem med solid innsats i første halvdel av første omgang og holdt følge med Lars H. Jakobsen og ØIF Arendal, men da Mario Matic lekte inn 10-7 etter 16 minutters spill var det i praksis takk og farvel til Herulf Moss. Et par raske kontringer av Adrian G. Evensen, fine skudd av Jørg William Fiala Gjermundnes og Lars Jakobsen sørget for at ØIF Arendal gikk til pause med en komfortabel 17-12 ledelse.

Dro fra
Etter hvilen dro ØIF Arendal sakte, men sikkert fra vertskapet i Mossehallen. Ivan Eres plukket opp det meste som kom i hans retning, mens Olaf Hoffstad løp på bestilling. Etter 18 minutters spill sto det 17-27 på måltavla, og ved full tid sto det 22-32 på måltavla i Mossehallen.

Hvem som blir motstander i den 4.runde, trekkes av NHF. Vi lover å holde dere oppdatert på hvem, hva og hvor!

Kampfakta Herulf Moss – ØIF Arendal 22-32 (12-17)
3.runde NM, Mossehallen, 8.9.2021
ØIF Arendals lag: Ivan Eres, Kristijan Jurisic – Adrian G. Evensen (4), Frederik U. Venemyr, Jakob F. Lorentzen, Henrik Øygarden (1), Sondre Paulsen (4), Richard Lindstrøm (1), Lars H. Jakobsen (8), Mario Matic (3), Olaf R. Hoffstad (4), Kristian Rammel (2), Jørg William Fiala Gjermundnes (3)
Toppscorer Herulf Moss: Thomas Stenersen (4)
Utvisninger: ØIF Arendal 4×2 min, Herulf Moss 1×2 min