Reisebrev fra Trondheim: – Supporterlivet er magisk! – ØIF Arendal
Svermen på tur til Trondheim. Arkiv foto

Reisebrev fra Trondheim: – Supporterlivet er magisk!

Vanligvis er det tungt å stå opp klokken fem om morgenen. Det var det ikke idag, skriver Svermen-kvintetten som skal heie frem ØIF Arendal til seier mot Kolstad om få minutter.

KLARE: Kari Sunde (foran fra venstre, Toril Delerud og Ingrid Sunde. Bak står ekteparet og Mr. ØIF Arendal Erik Smedsrud og Astri Smedsrud)

Det pleier å være ganske tungt å stå opp klokken 05 om morgenen. Idag var det alt annet en tungt. For noen av oss ble første etappe gjort i går, og vi var heldige som fikk overnatte en natt i Sandefjord. På Torp ventet Astri og Erik, og vi kunne endelig glede oss over at turen skulle gå til Trondheim. Det har vært en tradisjon i mange sesonger, så når alt passet perfekt var det ikke vanskelig å bestille fly og hotell.  

Nå har vi unnagjort flyturen, bagasje er plassert på hotellet og en deilig frokost er inntatt hos Onkel Svanhild. Vi har blitt glad i Trondheim etter mange turer hit. Idag blir det ikke så mye tid til å være turister. Ett fast innslag på våre turer hit er lunch på Egon før kamp, og siden kampen spilles klokken 15 får turistattraksjoner settes på vent til neste gang. 

Vi gleder oss til kamp, nervøse sommerfugler herjer i kroppen, det er som det pleier på kampdag. Idag er det veien mot Spektrum, en reise som kan være magisk og hvert eneste år gjør vi alt for å være tilstede i hver eneste cupkamp. Minnene fra den magiske kvelden i Oslo Spektrum 30 desember 2014 tas frem hvert år når sesongen starter. Når vi med tårer i øynene så at gutta løftet pokalen og vi hadde fulgt dem i hver eneste kamp fra seieren mot Kristiansand  i første cupkamp til finalen! Cupen er spesiell og vi føler oss spesielt heldige som er her idag.  

Vi er ikke mange, kun 5 supportere, men vi lover å gi alt. Skarptromme, megafon, kubjelle og tute er selvsagt med i bagasjen, vi har for lengst innsett at å reise med kun håndbagasje er uaktuelt for oss!  

Idag møter vi ett lag som spilte på seg selvtillit i seriekampen mot Runar Sandefjord sist onsdag. Kolstad har hatt en treg start på sesongen med 3 strake tap før en etterlengtet seier. ØIF Arendal spilte årsbeste mot sterke PAUC sist tirsdag og viste at de kan hevde seg mot Europas elite. Vi håper våre fantastiske håndball-helter får jekket ned Langeland og hans lagkamerater, vi har troa! 

SUPPORTERLIVET ER MAGISK! 

Supporterhilsen fra Astri, Erik, Torill, Kari og Ingrid