ARENDALITT:- Det hadde vært ekstra gøy å sende ØIF ut av cupen – ØIF Arendal

ARENDALITT:- Det hadde vært ekstra gøy å sende ØIF ut av cupen

Det sier hisøygutten og Kolstad-spiller Magnus Langeland før morgendagens cup-kamp mellom hans nye klubb og ØIF Arendal.

Magnus Langeland er klar for å gi ØIF Arendal og hjembyens beste menn kamp om kvartfinale-billettene i NM i morgen lørdag. Kampen starter én fattig time før landet formelt gjenåpnes klokken 16.

-Det hadde vært ekstra gøy å sende ØIF ut av cupen, sier en spent Magnus Langeland til oifarendal.no.

Byttet
Hisøygutten flyttet til Sandefjord da han begynte på videregående skole. De siste sesongene har han hatt en sentral rolle i Sandefjord, noe som fikk Kolstad til å hente hans tjenester til Trondheim i sommer. Langeland bedyrer at han ikke tenker særlig mye over at han nå skal spille mot hjembyens helter. Han har tidligere spilt en rekke kamper mot ØIF Arendal som Sandefjord-spiller.
– Jeg tenker ikke så mye på at jeg møter ØIF Arendal med en ny klubb. Det er egentlig bare moro, selv om det kan innebære at jeg er med på å kaste ØIF Arendal ut av cupen. Jeg har samme ingang til kampen og vil naturligvis vinne, sier Langeland til oifarendal.no dagen før dagen i Trondheim.

Alt kan skje
Langeland og Kolstad møter til dyst med en god porsjon selvtillitt etter onsdagens 34-27 seier mot Runar i Rema 1000 ligaen.
– Personlig så har jeg fått en veldig treg start på sesongen. Vi hadde en fin oppkjøring med gode treningskamper, men i serien har jeg ikke hatt samme nivå jeg pleier å ha. Jeg er ikke bekymret for dette, for jeg regner med at det løsner snart. Miljøet i laget er utrolig bra, og vi er en veldig fin gjeng både på og utenfor banen, sie Magnus Langeland.

Og selv om vi i ØIF Arendal er glade i alle fra vår egen hjemby, får vi håpe at Langeland kan vente litt til før det løsner skikkelig for hans del i Kolstad-drakta.

Kolstad – ØIF Arendal har avkast klokken 15 lørdag. Vinneren sikrer billetter til kvartfinalen i NM.