Fullfører Magnus og Sandefjord snuoperasjonen og redder plassen? – ØIF Arendal

Fullfører Magnus og Sandefjord snuoperasjonen og redder plassen?

Blir det Hisøy-gutten Magnus Langeland og hans Sandefjord, eller hardt satsende Follo HK som får plass i Rema 1000-ligaen 2021/2022?

Magnus Langeland og Sandefjord spiller den tredje og avgjørende kvalifiseringskampen mot Follo HK. Vinneren sikrer seg spill i kommende sesongs Rema 1000 liga.

Det begynner å bli en skikkelig rysare, kvalifiseringskampene mellom Sandefjord og Follo HK. Sandefjord spilte som kjent i Rema 1000 ligaen inneværende sesong, mens Follo spilte i 1.divisjon. Det var ikke så lett å se da Follo sikret seg første matchball i midten av mai og vant 32-29 mot Sandefjord. Magnus Langeland og Sandefjord svarte Follo i returoppgjøret få dager senere og vant hele 36-25. Den tredje og avgjørende kampen skulle ha vært spilt, men grunnet corona-smitte i Sandefjord-troppen, ble kampen utsatt til i dag.

Forutsetningene for kveldens tredje kamp er veldig enkel. Vinneren tar alt; spill i eliteserien 2021/2022. Taperen spiller 1.divisjon 2021/20211.

Selv om Sandefjord slo kraftig tilbake i den andre kampen, er likevel ikke kveldens kamp en walk-over sett med verken Follo eller Sandefjord-øyne. Det blir garantert jevnt helt inn, dandert i nerver og knokler.

Kampen sendes på Direktesport klokken 19:30.