– Jeg er veldig fornøyd med disse to – ØIF Arendal

– Jeg er veldig fornøyd med disse to

Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl er generelt fornøyd med hva spillerne har levert den siste tiden. Han trekker spesielt frem to spillere.

William Fiala Gjermundnes (på bildet) og Mario Matic får solid skryt for arbeidet på styrkerommet og i skogen med joggeskoa på.


Det er playmaker Mario Matic og bakspiller/playmaker William Fiala Gjermundes. De har begge levert gode resultater på styrkerommet og med joggeskoa på løpemølla og i skogen.

Mario Matic får skryt av André Jørgensen Hofstøl. Her avbildet i fjor høst.

– Både William og Mario har levert sterkt og bra. De har tatt arbeidet som må til alvor, gjort og gjør jobben og er i utvikling, skryter hovedtrener Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no etter de første ukene av sesongoppkjøringen.

Resten av permitteringsgraden i spillergruppa ble som kjent opphevet 1. juni, noe som medfører et solid og velfylt treningsregime frem til ferien i slutten av juni. Treningsregimet innebærer to treninger flere av dagene. Søndager er det restitusjon.
– Generelt er det bra over hele linja. Mange har gjort en veldig god jobb, sier han videre.


Foruten Gjermundes og Matic, trekker han også frem Olaf R. Hoffstad, Adrian Evensen, Sander Simonsen, Sebastian Simonsen og Frederik U. Venemyr. Richard Lindstrøm er også tilbake i trening. Dermed er troppen fulltallig, med unntak av Kristijan Jurisic og Frederik Børm. Duoen er som kjent i fransk håndball om dagen, og slutter seg til troppen i løpet av sommeren.

Det er ennå ikke klart om det blir treningskamper på denne siden av sommerferien. Treningene foregår i Nedeneshallen, men er ikke åpent for publikum med bakgrunn i de strenge smittevernstiltakene som råder i toppidretten.