Tok et skikkelig krafttak på Norac – ØIF Arendal
Dugnadsgjengen i ØIF Arendal hjelper Arendal Fotball

Tok et skikkelig krafttak på Norac

Det er ikke bare spillere og publikum som lengter etter en vanlig håndballhverdag. I går bidro en solid dugnadsgjeng overfor våre venner i Arendal Fotball på Norac stadion.

Fra venstre står Tore Swan, Agan Didardevic, Helge Parnemann, arrangementssjef i både ØIF Arendal og i Arendal Fotball Per Carsten Michelsen, Arild E. Larssen, Anette Peplow, Tore Knutsen, Ole Bjønnum og Øystein Kristensen. Bente Skyberg laget en fortreffelig lunsj til dugnadsgjengen.

– ØIF-gjengen har gjort en stor, stor innsats på Norac stadion i dag. I dag må jeg få lov til å skryte av innsatsen deres, stråler Per Carsten Michelsen i kapp med formiddagssola på Norac.

Avhengig
Michelsen sier behovet for dugnadsarbeid grunnet pandemien har vært langt mindre enn under normale omstendigheter. Naturlig nok. Når det ikke er så mye å gjøre i påvente av håndballkamper og alt annet dugnadsgjengen bidrar til å pusle med, var det ikke annet råd enn å komme seg til Norac for å bidra der. Der var det behov!

Arendal Fotball er så smått i gang igjen, og spilte mandag kveld treningskamp mot Odd 2. Men, det blir snart hverdag og fotballfester igjen på Norac. I den forbindelse er det nok av smått og stort som må på plass.
– Spyling av tribuner, maling, generelt vedlikehold av tribunen og annet nødvendig arbeid har stått på programmet, sier Michelsen videre.

Positiv
– En fantastisk og positiv gjeng, skryter Per Carsten Michelsen.
Og det går ikke an å være uenig med arrangementssjefen. Uten frivilligheten stopper idretten opp.
Takket være innsatsen som er lagt ned for dagen, er Norac stadion igjen ryddig, ren og pen – og ikke minst klar for å ønske alle som elsker fotball velkommen!