– Nå er det vår tur til å stille opp! – ØIF Arendal
Sigmund og Monica Rose holdt Castelle åpent fredag opp mot midnatt.

– Nå er det vår tur til å stille opp!

Det er usedvanlig tøffe tider for alle som driver i utelivsbransjen. Også for ØIF Arendals gullsponsor på Langbrygga, No. 1 Sportsbar og Castelle. Nå vil klubben og gutta gi noe tilbake og oppfordrer både sponsorer og publikum til å tenke på samme måte!

Her kan du se takeaway menyen
– som du også kan få kjørt hjem!

Gjennom en årrekke har Arendals store restaurantkonge, Sigmund Rose, sponset ØIF Arendal. Korona-situasjon og covid-19 viruset har gjort en dramatisk endring for restaurantbransjen og nå ønsker både klubbens spillere og klubben selv å stille opp for mannen med det store hjertet.

– Først og fremst synes vi synd på hele bransjen. Det er utrolig krevende tider med alle restriksjoner. Restriksjonene har vi full forståelse for, men de medfører en svært krevende nå-situasjon for dem som driver i utelivsbransjen. De trenger en skikkelig «dugnad» for å hjelpe dem gjennom trange tider, mener ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Sammen med administrasjon og klubbens spillere har de kommet på en fiks idè som de håper kan være endel av en stafett og hvor de håper at flere av klubbens sponsorer og supportere etterhvert henger seg på.

Her kan du se takeaway menyen
– som du også kan få kjørt hjem til deg!

– Årets julegave til alle ansatte i ØIF Arendal, både i administrasjon og blant spillere, blir gavekort fra No. 1 Sportsbar/Castelle og Solsiden Tapas. Til sammen kjøper klubben julegaver for rundt femogtyve tusen. Nå håper vi at flere sponsorer og flere supportere blir med på stafetten.

Sigmund Rose og hans restauranter er gullsponsor i klubben og har vært det i en årrekke.

– Sigmund har betydd veldig mye for «sjela» i klubben. Det vil vi at han skal gjøre i fremtiden også. Når koronasituasjon er over. Derfor håper vi at mange stiller opp og kanskje handler gavekort i julegave om det er til ansatte eller i rene julegaver til venner og familie. Eller handler god mat i førjulstid fra «takeaway» menyen til Castelle.