Tilbake i kamp for første gang på flere uker – slik gikk det! – ØIF Arendal

Tilbake i kamp for første gang på flere uker – slik gikk det!

Hermann Vildalen var i går tilbake i kamptroppen og fikk sine etterlengtede minutter på banen. I tillegg scoret han også flere mål. Nå forteller han hvor viktig det var å komme seg i gang igjen.

Hermann Vildalen var endelig tilbake på banen for ØIF Arendal, noe som var svært godt å se. For i de siste 6 ukene har Kristiansanderen vært med med skade etter at han knakk et lite bein i håndleddet.

Bakgrunn: Ny kamp mot klokken – blir han klar til kampen mot Halden? » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Men i gårsdagens match mot Halden så fikk han sitt lille comeback på håndballbanen, i en kamp som ble like tøff som en trodde. Selv forteller han at han har savnet å være på banen med gutta, men at han selv har en del å gå på.

– Det var veldig gøy å være tilbake på banen med gutta igjen, det har jeg savnet. Men på personligbasis så har jeg nok en del å gå på enda, jeg har kun 3 håndballøkter på 6 uker så jeg er et stykke fra topp håndballform for øyeblikket.

– Men det kommer, det kommer. Jeg er ikke redd for at det skal være noe problem utover sesongen nå. Formen er god og det håndball relaterte som kondis og beinforflytting er noe som kommer litt og litt.

Hermann Vildalen mot Haslum før skaden, nå er han tilbake men har dog et lite steg opp før han er tilbake på sitt beste.

Selv om ikke håndballformen satt helt i går, så er han stadig glad for at han fikk muligheten ved noen anledninger. For det er kampsituasjon man forstår hva en må trene på.

– Ja, det er veldig vanskelig å simulere kampsituasjon i trening. Så jeg er glad jeg fikk de innhoppene, det ble jo også et par mål (4 mål på 4 syvmetere) som også er veldig gøy. Men nå må jobben gjøres. Jeg skal trene på alt fremover, både forsvar og angrep – motivasjonen er der og jeg gleder meg til å komme tilbake til mitt beste!