ØIF Arendal vurderer å flytte BSK-kampen for å hjelpe Elverum! – ØIF Arendal
Taigaen

ØIF Arendal vurderer å flytte BSK-kampen for å hjelpe Elverum!

Elverum trenger å få spilt flere Champions League-kamper før nyttår og har rettet en henvendelse til ØIF Arendal om flytting av kampen mellom ØIF Arendal og Bækkelaget!

Elverum har henvendt seg til ØIF Arendal for å få frigjort nok tid i terminlisten til å gjennomføre flere Champions League-kamper innen nyttår. En av kampene som må flyttes er ØIF Arendals hjemmekamp mot Bækkelaget.

– Det høres kanskje underlig ut at vi må flytte vår kamp 13. desember mot Bækkelaget for å hjelpe Elverum. Men bakgrunn for det er at det er flere kamper som berøres og for å bidra til at disse igjen kan spilles på nye datoer, må kamper som ikke gjelder Elverum også flyttes på, forklarer daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i Arendal.

Henvendelsen er nettopp kommet.

– Vi har gått en runde internt med sport. Sportssjef Andrè Jørgensen Hofstøl og hovedtrener Marinko Kurtović var begge positive til å hjelpe den norske Champions League-deltakeren selv om det endrer juleprogrammet som allerede var spikret. Nå sjekker vi ut de praktiske ting.

– Lar det seg gjøre skal vi selvsagt hjelpe Elverum, forklarer Bjørn-Gunnar. – Det er på banen vi skal gjøre alt for å slå dem hver eneste gang vi har mulighet. Utenfor er det god kultur for å heie på hverandre.

– Selvsagt må også Bækkelaget og Norges Håndballforbund godkjenne en slik omberamming. I tillegg må de øvrige kampene som skal flyttes også bli flyttet. Så ingenting er sikkert ennå.

Den aktulle datoen for å spille kampen er onsdag 9. desember.