Best på børsen mot Halden! – ØIF Arendal

Best på børsen mot Halden!

Er du enig med ØIF Arendals spillerbørs jury?

Sander Løvlie Simonsen og Kristian Jurisic tok ansvar da ØIF Arendal slet i bortekampen mot Halden søndag. Takket være solid keeperspill av Jurisic og 100 prosent uttelling fra høyrekant Simonsen kunne ØIF Arendal gå av banen med seier 28-25. De to var i en særklasse best for ØIF i kampen mot Halden og Simonsen honoreres med 5 poeng og ØIFs beste spiller på spillerbørsen. Jurisic får 3 poeng.

Sistnevnte hadde 8 redninger i hver omgang, og spesielt avgjørende var Jurisic da han reddet et straffekast på stillingen 24-26 til ØIF i sluttminuttene.
Sander Simonsen leverte trolig sin beste kamp i ØIF-trøya og scoret viktige mål da kampen sto og vippet. Han noterte seg for 8 mål på 8 forsøk mot Halden-keeper Morten Nergaard og han gjorde også manns jobb i forsvar. Halden scoret ikke mange mål fra venstrekanten der Simonsen hadde stålkontroll.

Olaf Richter Hoffstad viste også solide takter fra venstrekanten i angrep og scoret 4 mål. Hoffstad får 2 poeng på spillerbørsen.
Josip Vidovic får også stadig mer spilletid etter skaden, og honoreres med 1 poeng selv om prestasjonene er litt ujevne for playmakeren. Tre mål i førsteomgang og nest sist på flere mål. Hans rolle som fremskutt forsvarer i 5-1 formasjon er solid.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.
Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp til å delta i juryen.

SE OGSÅ: (TV) intervju med banens målkonge, Sander Løvlie Simonsen