Marinko Kurtovic: – Det kommer til å bli en krig! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Det kommer til å bli en krig!

Vi er akkurat ankommet Halden og Marinko Kurtovic sine gutter er klare for å gå i krigen nå i ettermiddag, for her er det livsviktig med 2 poeng!

Marinko Kurtovic er klar og frempå like før avkastet mellom ØIF Arendal og Halden vinner sted i Remmenhallen. For dagens kamp blir en ordentlig krig, det mener den rutinerte ØIF Arendal trener. I dagens kamp har nemlig begge lag alt å spille for. ØIF Arendal for å være med helt der oppe, og et Halden lag som står med kniven på strupen på jakt etter poeng. Marinko forteller at planen er klar og at det nå gjelder å være på.

– Slagplanen er klar. Vi har trent godt denne uken og har en plan på hvordan vi skal spille forsvars og angrepsfasen.

Han er klar på at gutta er ferdig med å være skuffet etter NM-exiten for 10 dager siden.

– Vi kan ikke tenke på skuffelsen etter NM-exiten. Vi har ingen skuffelse i serien, vi ligger helt i toppen og derfor skal vi vinne denne kampen på bortebane. Det blir steintøft men disse poengene er livsviktig for oss fremover visst vi skal være med helt der oppe!

Hva forventer vi å se fra Halden i dag?

Vi forventer å se et Halden lag som er ganske trygge på seg selv. Halden borte og hjemme er dag og natt. De trives svært godt hjemme og har en Morten Nergård som har mange medaljer – og rutine fra Elverum. Han har vært veldig god. De kommer til å krige her, vi kan ikke la de få den energien som gjør at de får tro på seg selv. Vi må være med fra starten av. De skal rette seg etter oss.

Hva har vi gjort for å kartlegge Halden?

Vi har analysert de på alle måter via video. Vi vet hva de kommer med og hva de er gode på. Det blir viktig at vi holder oss til planen, gjør vi det så er jeg trygg på at vi ror denne vanskelige bortelaget i land.

Kampen kan du se på direktesport fra klokken 17.00: Halden – ØIF Arendal (direktesport.no)