Kristijan Jurisic etter re-signeringen: – Jeg har STOR tro på fremtiden i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Kristijan Jurisic etter re-signeringen: – Jeg har STOR tro på fremtiden i ØIF Arendal!

Det er nyheten dere har ventet på, ØIF Arendal yndlingen og super målvakten Kristijan Jurisic har signert en ny spillerkontrakt som binder han til klubben ut 2023/2024 sesongen!

Han har gått verden rundt med sine redninger og har de siste årene storspilt for ØIF Arendal. Nå har han endelig signert en ny kontrakt med klubben som strekker seg 3 år frem. En kontrakt som alle parter naturligvis er svært fornøyd med!

Kristijan Jurisic forteller at det var et enkelt valg å signere ny kontrakt med klubben og at planene hans for fremtiden er store i ØIF Arendal sammenheng.

– Vi spillere har store ambisjoner og det vet jeg også ØIF Arendal som klubb har. Vi har bestemt oss for å nå være mål og dermed var valget om å signere ny kontrakt ganske enkelt.

Han fortsetter…

– Jeg forlenger vel vitende om hva vi alle sammen vil og drømmer om. Hele organisasjonen ønsker å ta store steg og jobber på hver dag for å kunne gjennomføre det. Vi setter oss høye mål og jobber for å nå de sammen som lag. Jeg ønsker mest av alt at vi skal klare å komme til det gjeveste selskap og konkurrere med de beste i verden, men vi vet godt at vi må jobbe hardt for å komme dit. Vi har tidligere vist at vi ikke er langt unna, så nå gjelder det bare å fortsette med å legge ned arbeidet som trengs for å komme helt i mål.

LES OGSÅ: – Samholdet og solidariteten her er unik!

Målvakten er frempå etter resigneringen og setter ord på hva samtlige med hjerte i klubben ønsker å høre og han forteller også hvordan vi skal nå målene som klubben har satt seg…

– Vi har over tid lagt fundamentet og vist at vi hører til i toppen av Norge, nå gjelder det bare å bygge på videre for å kunne ta det siste steget. Det å kunne fortsette i ØIF Arendal føles helt riktig for meg med tanke på utvikling. Jeg utviklet meg mye i tiden min her og jeg tror det i stor grad skyldes at alle gutta på laget har samme motivasjonen som meg til å bli bedre. Alle står på hver dag og legger ned den innsatsen som trengs for å bli bedre enkeltspillere, som igjen gjør at nivået på treningene blir bedre og dermed også kvaliteten. Uten denne «sulten» hadde det nok vært mye vanskeligere å motivere seg til å dra på trening. Vi pusher hverandre hele tiden og det er kjennetegnet på en gruppe som jobber mot et felles mål.

Han tar en kort pause før han begynner igjen…

– Mitt store mål med ØIF er å utfordre Elverum om sluttspill-gullet. Det er det eneste trofeet i Norge jeg fremdeles mangler og samtidig er det tross alt det som står høyest per d.d. og sikre plass i det gjeveste selskap. Jeg drømmer også på et potensielt europacup-eventyr i fremtiden, og da aller helst Champions League.

– Derfor forlenger jeg med ØIF Arendal. Jeg og min kjære trives også svært godt i byen, men drømmen på det sportslige og den fantastiske gjengen vi har her… vi er inne på noe og vi er klar på at vi sammen skal nå våres mål!