Marinko Kurtovic: – Re-signeringen av Kristijan er svært viktig for oss! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Re-signeringen av Kristijan er svært viktig for oss!

Marinko Kurtovic er en glad mann i dag. Han kan endelig fortelle at re-signeringen av Kristijan Jurisic er i boks og at det er en svært viktig signering for at ØIF Arendal skal fortsette videre mot sine mål og ambisjoner!

re-signering av Kristijan Jurisic er klar og Marinko Kurtovic kan ikke gjøre annet enn å smile, for at Kristijan blir med videre er svært viktig for at klubben skal nå sine sportslige ambisjoner.

– Det er en kjempe viktig signering for ØIF Arendal. Kristijan har gjort en suveren jobb i målet i flere sesonger, og i går har han startet bedre enn noensinne. Vi er veldig fornøyd med at dette kom på plass nå, sier Marinko Kurtovic.

Han forklarer at i de siste ukene har prosessen med resigneringen av Kristijan funnet sted og at det hele har gått fort og knirkefritt. Det forstår en sikkert også ved å lese intervjuet til målvakten, han har stadig noe uoppgjort i ØIF Arendal trøyen og er klar på at denne gjengen her skal få til hva enn det skulle være.

BAKGRUNN: Kristijan Jurisic: – Jeg har stor tro på fremtiden i ØIF Arendal!

Marinko Kurtovic fortsette å skryte av sisteskansen, det er nok ikke rart, for en kan høre på hele han at dette er en veldig viktig signering for klubben.

– Kristijan Jurisic er den som kanskje har hatt størst utvikling siden jan kom hit, og leverer nå svært stabilt. Han er uten tvil en av Norges beste målvakter og kanskje også ligaens beste!

– Så å få denne resigneringen på plass var utrolig viktig for klubben. Det gleder hele ØIF Arendal familien at Kristijan har lyst å bli med videre på dette eventyret!

Kan du prøve å sette ord på hvorfor han er så viktig?

– Ja, naturligvis. Han er som nevnt en av de beste målvaktene i serien, men han er også en lojal lagspiller som alltid gir 100% i sine kamper. Du vet hva du får av han. I tillegg så utvikler en seg heletiden som håndballspiller, jeg tror at vi snart vil få se en enda bedre Kristijan Jurisic. Det vil jeg elske å se og jeg er sikkert på at alle med hjerte i klubben også kunne tenke seg det!