Ny kamp mot klokken – blir han klar til kampen mot Halden? – ØIF Arendal

Ny kamp mot klokken – blir han klar til kampen mot Halden?

I sesongåpningen hjemme mot Halden, så var Hermann Vildalen kampens gigant som den store langskytteren, hvor han på flere anledninger gikk opp på 9-10 meter og limte den oppe like under tverrliggerne. Nå kjemper han en kamp mot klokken for å bli klar til borteoppgjøret mot samme motstander.

Hermann Vildalen åpnet sesongen fantastiske når Halden gjestet Sparebanken Sør Amfi. Nå gjør han alt han kan for å bli klar til borteoppgjøret. For Kristiansanderen har de siste ukene vært ute med en håndleddskade som han pådro seg i kampsammenheng.

Nikolay Høst, som er medisinsk ansvarlig i klubben forteller at han skadet håndleddet i en duell med en motstander. Resultatet ble at han knakk en liten bit i enden av underarmen mot håndleddet.

Nå har han de siste ukene tatt det hele med ro og blant annet hospitert som kommentator på sendingene til HTV. Nå er han derimot klar for å komme på banen igjen og har den siste tiden spilt litt med ball.

– Ja, det går bedre nå. Jeg føler meg klar til kampen i helgen, men det er ikke jeg som bestemmer det. Nå må jeg bare vise på trening at formen sitter selv om jeg har vært ute litt.

For Hermann har i løpet av denne uken vært tilbake for fult på banen og føler lite smerte i handleddet.

Marinko Kurtovic forteller også at situasjonen til Hermann er litt vanskelig og at det er vrient å si om han rekker kampen til Søndag.

– Ja, vi håper han skal rekke det. Han er tilbake for fult på trening og spiller godt. Men vi ønsker ikke å forhaste noe, dette er en oppgave for medisin å vurdere. Blir han klar så er han med, blir han ikke klar så fortsetter vi slik som vi har gjort de siste ukene, det er ikke verre enn det.

Kampen mot Halden kan du se på Direktesport.no på Søndag klokken 17:00