Adrian Gjeisklid Evensen: – Det er utrolig deilig å spille håndball igjen! – ØIF Arendal

Adrian Gjeisklid Evensen: – Det er utrolig deilig å spille håndball igjen!

Han har vært tilbake på banen i noen uker nå etter et langt skadeavbrekk. Adrian forteller at det er utrolig deilig å være tilbake på banen, men at han fortsatt har litt å hente før det blir skikkelig, skikkelig gøy igjen!

Endelig kan vi se litt tendenser igjen hos den lokale kantspilleren, for etter et langt skadeavbrekk så er det godt å se Adrian Gjeisklid Evensen tilbake på banen, og det syntes hovedpersonen selv også.

Nå har du hatt en par uker i «ilden» hvordan har det vært?

– Det er utrolig deilig å få spille litt håndball igjen, jeg kjenner meg lettere i humøret nå. Det har vært en lang tid utenfor banen.

Han forteller om alle de timene på styrkerommet eller «bua» som guttene kaller det, og hvordan det har vært å se gutta trene ute på banen.

– Hehe, nei det har jo vært litt tøft disse skadene, det har det. Jeg kjenner det litt nå når jeg står inne på bua og ser ut på banen, så mimrer jeg tilbake til den tiden jeg ikke kunne spille. Jeg må jo innrømme at det vekker litt dårlige følelser, jeg blir faktisk nesten litt kvalm, sier han mens han ler.

Det er dog forståelig, for det er nemlig svært få ting Adrian heller vil enn å spille på håndball med resten av gjengen og endelig kan han igjen fortelle hvordan det oppleves.

Det er jo vanvittig deilig å kunne spille igjen. Jeg har naturligvis litt å hente, det har jeg absolutt. Det mangler litt på rytme og timing, men det kan jeg ikke forvente så fort etter skaden(e).

Den tålmodige karen forteller videre at han har et stykke igjen før han er tilbake for fult, for det er nemlig ikke bare å gå rett ut på banen og prestere på samme nivå som en gjorde før han pådro seg skaden.

– Det vil nok ta litt tid før jeg er tilbake i spillertroppen, men det lever jeg godt med. Jeg er som sagt tålmodig, og det tror jeg at jeg har vist ved flere anledninger. Jeg er bare glad for å være tilbake på banen og så får vi ta en ting om gang, jeg er veldig positiv nå!

Hva er målet ditt nå da, Adrian?

– Målet er å bevise at jeg kan komme tilbake til den jeg var, jeg har naturligvis veldig lyst å bli tatt med i kamptroppen og få et par innhopp, men jeg vet at det er et lite steg frem der enda. Så nå har jeg noen små delmål hele veien. Nå er fokuset på å få håndballen inn i kroppen igjen, også bygger vi på derfra.

Ja, for du startet litt med å fortelle om hvordan det var å være på banen igjen, men hvordan er «formen»?

– Ja, haha, styrkemessig så er formen bedre enn noen gang. Jeg har holdt trening vedlike i bua og løfter mer enn jeg har gjort tidligere. Men så var det denne håndballen igjen da, det er liksom ikke det samme å levere på styrkerommet som på banen. Det føles bedre og bedre, men jeg er klar over at det krever en del tid på banen for å nå nivået jeg hadde før. Men som sagt, jeg er en tålmodig fyr så jeg koser meg bare nå og ser frem til å nå neste mål på veien.

Begynner å se bedre ut!

Også ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic syntes at Adrian begynner å se bedre ut på trening. Men han deler dog samme oppfatning som Adrian og vil ikke at han skal forhaste seg og ta sjansen på å få en ny skade.

– Han begynner å se bedre ut, vi ser allerede fremgang fra første gangen han gikk på banen igjen etter skadeavbrekket. Men det er jo naturligvis, etter så lenge på sidelinjen, et lite stykke opp. En mister en del når man blir borte så lenge som Adrian har vært, men vi er positive og syntes han tar steg.

– Forhåpentligvis så kan vi snart se tendenser til at Adrian er tilbake dit han var før skaden, men det går som sagt litt tid enda. Han må bare trene og trene, og ikke forhaste seg, på å få håndballen inn igjen. Da kommer han tilbake fortere enn man tror!