Håndballag reiste 43 timer for å spille kamp, kunne ØIF Arendal gutta gjort det samme? – ØIF Arendal

Håndballag reiste 43 timer for å spille kamp, kunne ØIF Arendal gutta gjort det samme?

Det nordmakedonske håndball laget, RK Metalurg Skopje har nok vært på sin livsreise med buss, i hvert fall på veldig lang tid…

Håndball laget, RK Metalurg Skopje har nok slått verdensrekord på reisetid for å spille en enkel kamp. For den nordmakedonske gjengen reiste hele 43 timer for å spille en europeisk kamp mot spanske Ademar Leon.

Kampen skulle spilles i forbindelse med den europeiske turneringen som ØIF Arendal også skulle spille, nemlig EHF European League.

På klubbens hjemmesider så forklarer klubben at årsaken for den 3000km lange bussturen var at håndballaget ikke fant noen passende flyruter til byen Leon, og bestemte seg dermed bare for å kjøre selv.

Så tenker du kanskje – hva gjorde det nordmakedonske laget på den lange bussturen? Klubben hadde rigget bussen til med både PlayStation (og arrangerte turnering innad i laget), brettspill og gitar. Noe som gutta på laget sa de var godt fornøyd med når de ankom Spania.

Det ble nok spilt for det meste FIFA på veien til Spania. Foto: RK Metalurg Skopje

Vi spurte vår kaptein, Kristian Rammel om hva han hadde sagt om det var ØIF Arendal som var nødt til å sette seg på bussen for en 43 timers utlandsreise. Han var (ikke overraskende nok) ikke spesielt positiv til det.

– Hehe, jeg tror nok det ikke hadde vært aktuelt for oss. Men selvsagt om det var eneste mulighet for å få gjennomført en kamp så måtte vi kanskje måtte vurdert det, ler han.

Heldigvis for Kristian og resten av ØIF Arendal troppen så vil det nok, selv under det verste av en pandemi, aldri bli aktuelt for en 2 to dagers busstur for våre kjære gutter.