– Vi vinner sammen, vi taper sammen. – ØIF Arendal

– Vi vinner sammen, vi taper sammen.

Svermen har etter gårsdagen tap på Nærbø tatt til ordet for å prøve å muntre opp alle med hjerte for klubben.

– Vi vinner sammen, men vi taper også sammen. Slik er det og slik vil det alltid bli. For vi er som en familie, ØIF Arendal er en klubb som gjør alt for sine supportere, og vi er supportere som gjør alt for klubben. Vi tror alltid på hverandre, selv når vi står ovenfor de største utfordringer. Nå står vi ovenfor noe som ikke er vanlig hverdagskost. Men klubben, trenere og spillere, Ja, rett og slett alle skal få vite, vi er fortsatt like glad i – og stolt av dere!

Det sier Kari – og Ingrid Sunde etter gårsdagens kamp. De var begge på plass i Nye Loen for å støtte gutta i NM Semifinalen. De så et ØIF Arendal som prøvde å gi alt, men som rett og slett ikke hadde dagen.

– Det klaffet bare ikke, og slik er det av og til. Vi supportere er der også selvom en taper, sier Ingrid.

For det er noe spesielt med disse gutta. De er noe helt eget. De er våre helter som står opp for oss på banen og servere toppunderholdning hver eneste gang. Vi forventer ikke å vinne hver eneste kamp, men vi kan godt forstå at det er vanskelig når en taper som dette.

– Jeg så det på gutta i går når de kom for å takke oss etter kampen. En million følelser i kroppen. Følelser som var hundre ganger verre enn hva vi følte. Selvsagt var vi også skuffet, men av å se gutta på den måten, vel jeg skulle ønske jeg bare kunne ta til meg de vonde tankene, sånn at jeg kunne ha båret det for de. Så mye betyr disse gutta for meg, sier Kari.

– La oss trøste oss med at det er alltid lyst etter mørket. Jeg håper at gutta kommer raskt opp på hesten igjen, for jeg vet at de vil slå knallhardt tilbake. Vi i Svermen og alle andre i Arendal er i hvert fall stolte. Stolte av å ha en klubb som ØIF Arendal og stolte over å ha sånne fantastiske gutter blant oss.

Også supportersjefen, Jørn Holmestrand, forteller at gutta er unike.

– Vi har mye å se frem, for dette laget er unikt. Vi har spilt veldig bra i det siste, men fikk dessverre en smell nå. Men vi er ikke urolig, langt i fra. For dette laget er spesielt og de kommer til slå tilbake, tro meg! Men en skal alltids huske at vi står sammen, uansett hva!